Співзасновники мережі Make My Cake та одеського ресторану Frebule Вікторія Гладченко, Анна Бахонько та Олег Ніколаєв залишають міське кафе «Білий шум» у готельному комплексі Bursa. Цю інформацію The Village Україна підтвердили колишні керівні партнери закладу та виконавчий директор комплексу Василь Гроголь.

Олег Ніколаєв і Вікторія Гладченко біля Make My Cake на Станіславського / фото Володимир Шуваєв для The Village Україна

«Ми були прекрасною частиною Bursa, найбільш смачною її частиною. Ми виростили команду, поставили команду і закохали [у неї] гостей. Таким чином ми закінчили свою місію і рухаємося далі – з любов’ю і дуже тепло», – коментує The Village Україна Гладченко.

«Керівні партнери залишають «Білий шум», аби зосередитися на інших своїх проектах. Ми дуже вдячні їм за запуск закладу і роботу, яку вони здійснили», – коментує The Village Україна виконавчий директор Bursa Гроголь. Своєю чергою, тепер керівні позиції у закладі займатимуть шеф-кухар Денис Новохацький та адміністратор Ростислав Попов.

Зміни в команді стануть причиною оновлення меню закладу та зміни цінової політики. «Денис уже зараз пропрацьовує нове меню. Зокрема, завдяки цьому ми хочемо зробити «Білий шум» ще ближчим до загальних принципів Bursa, які полягають у простоті та функціональності», – коментує Гроголь.

За словами керівника Bursa, в оновленому меню максимальною планкою за ціною буде 200 грн за основну позицію. Наразі у закладі є позиції на кшталт супу фо (287 грн), філе-міньйон (345 грн) і морська форель у бергамотовій глазурі (259 грн).

У меню «Білого шуму» залишать популярні позиції на кшталт фо та сендвічу з індичкою та кімчі. Здебільшого незмінним залишиться й меню сніданків. Утім доповнять його французьким омлетом.

Окрім того, у «Білому шумі» почали тестувати пропозицію шведського столу для всіх гостей, яка раніше працювала тільки для постояльців Bursa Hotel. Безлімітний перелік страв пропонують за 249 гривень.

Гладченко додає, що має намір зосередитися на закладах Make My Cake i Frebule в Одесі. «У нас є можливість повністю оновити лінійки десертів, зробити ремонти, де ще не встигли це зробити, а також підготувати заклади до Нового року та Різдва», – розповідає бренд-шеф.

Своєю чергою, за київський бізнес партнерів відповідає Олег Ніколаєв. Зокрема, це Make My Cake на вулиці Станіславського.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

 Міське кафе «Білий шум» розпочало роботу в комплексі Bursa у червні.

 Готельний комплекс Bursa відкрили у травні. Окрім готелю, у комплексі є галерея і бар.

Фото та обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна