У місті Трускавець на Львівщині у тестовому режимі почав працювати гриль-ресторан сучасної української кухні Trembita.

Раніше на місці ресторану 50 років працював заклад «Колиба». Оновленням місця займався київський ресторатор Дмитро Борисов.

За три місяці реконструкції у закладі змінили інтер’єр, оновили меню та створили новий бренд.

«Колиба» спеціалізувалась на м’ясних стравах на відкритому вогні. У Trembita вирішили зберегти цю традицію, але оновили технологію. Тепер всі м’ясні страви готуються на сучасному трирівневому робата-грилі», – розповідають у Trembita.

У меню – стейки з української мармурової яловичини, шашлики та кебаби. Готують також м’ясо мангалиці – особливої породи свині, яку порівнюють з делікатесною яловичиною кобе.

В меню також є банош з овечою бринзою, гострий бограч з кількома видами м’яса, бігос, страви з білими грибами та інше.

Ввечері у ресторані відбуватимуться концерти живої музики. Навколо ресторану – квітучий сад з верандами. Поряд також розташований готель.

Коли

10:00-23:00

Де

вулиця Городища, 7
Трускавець

телефон

063 284 25 09

Фото та обкладинка: Trembita