Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини провідних закладів міста.

Корсиканське меню у мережі Famille Tres Francais

Де: вулиця Костьольна, 3

Коли: 09:00-23:00

Facebook

«Що зараз може бути краще, ніж лазурна вода, морепродукти і легендарна гастрономія, що народилася на перетині французької та італійської культури?» – кажуть у мережі ресторанів Famille Tres Francais. Серед іншого у Tres Francais запрошують на диню з жамбоном і грейпфрутовим кремом, сирний пиріг «Фіадоне» та свинину з песто, виноградом, оливками і каштанами. Розпочинають вводити нове меню 3 серпня.

Нове меню у «Стейкхаусі» Савви Лібкіна

Де: вулиця Володимирська, 49-А

Коли: 12:00-00:00

Facebook

М’ясний ресторан Савелія Лібкіна «Стейкхаус» оновив меню. Серед нових страв альтернативний стейк «Денвер» (320 грн), який подають з бамією на грилі та соусом апельсин-кімчі. Також пропонують хрусткий мозок з пюре васабі (180 грн) і карпачо з телятини під соусом манго-маракуя (240 грн).

Сезон квітів цукіні у грецькому ресторані Taverna

Де: Русанівська набережна, 4

Коли: 12:00-00:00

Facebook

У грецькому ресторані Taverna на Русанівці розпочали сезон квітів цукіні. Тут готують грецькі страви на кшталт салатів з креветками та сиром халумі, а також десерт з квітами цукіні та карамелізованими абрикосами.

У «Барсук» повернули сніданки з ігристим

Де: провулок Гуцала, 3-А

Коли: 08:00-00:00

Facebook

У ресторані Дмитра Борисова «Барсук» повернули сніданки з ігристим – у вихідні з 09:00 до 15:00 тут подають ранкові сети за 98 грн. У сеті – вино, свіжоспечений хліб з намазками (паштет з курячої печінки, грибний паштет, сирна закуска, форшмак) та основна страва на вибір. Зокрема, це може бути яєчня з трьох яєць, шакшука чи яйця «Бенедикт».

Аперитивні пропозиції у Mimosa Brooklyn Pizza та Mercato Italiano

Щотижневі Aperitivo Time розпочали у ресторані Mimosa Brooklyn Pizza 1 серпня. Аперитивну страву та коктейль у закладі можна придбати за 97 грн. На вибір – чотири коктейлі та чотири страви. Одна з них – за рецептом наймолодшого володаря зірки Michelin Лоренцо Кого. Нова аперитивна пропозиція й у Mercato Italiano – дві страви та сет із двох коктейлів Martini & Tonic коштують 185 грн. Ця пропозиція дійсна з 16:00.

Другий недільний бранч від Food vs Marketing

Де: вулиця Цитадельна, 6/8

Коли: 10:00-16:00

Facebook

Шеф-кухар і засновник Food vs Marketing Женя Михайленко запрошує на другий бранч у Banh Mi vs Marketing. «Цього разу ми будемо готувати більше страв з яєць – вони були абсолютним чемпіоном першого бранчу. Також буде більше різноманіття салатів та десертів», – кажуть у мережі. Серед іншого пропонуватимуть яйця-пашот з авокадо (130 грн), яйця «Бенедикт» (180 грн) і сендвіч з авокадо та сиром (130 грн). Із напоїв – апельсиновий фреш (60 грн) і безалкогольну «Мімозу» (50 грн). Замовити місце на бранчі радять заздалегідь.

ФОто: обкладинка - Taverna, 1 – Familie Tres Francais, 2 – «Стейкхаус», 3 – Taverna, 4 – «Барсук», 5 – Mimosa Brooklyn Pizza, 6 – Нільс Аккерман для Food vs Marketing