Епілог фестивалю Брудний пес, новий благодійний фестиваль «Стадіон культури», концерти у клубах Collider і Closer: зібрали події на 7–9 липня в Києві.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Vertuha у Closer


Vertuha збирає всіх охочих на «Лісовому причалі», щоби разом зустріти свято Івана Купала. У лайнапі: Kadiristy, Katia Stieber, Seba Korecky та Alinikus. Зібрані кошти з продажу квитків передадуть Роману Пашковському, який збирає на дрон для розвідки.

Коли: субота, 8 липня

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Подія

Квитки: від 400 гривень

Fusion Jam у Closer


Closer влаштовує джем, на який можуть зареєструватися всі охочі музиканти. Також на події зіграє запрошений гурт Future Culture, а закриє вечір Timan. 20% з прибутку клуб передасть на ЗСУ.

Коли: неділя, 9 липня

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Подія

Квитки: від 400 гривень

Квіткова барахолка від «Сmріха» та «Квіти України»


Цієї неділі «Сmріха» та «Квіти України» організовують квіткову барахолку з благодійною метою. Будуть збирати кошти на придбання активних навушників для військових, а також на підтримку діяльності ГО «Зберегти квіти України». У програмі ярмарок мистецтва та рослин, лекторій у просторі Міського театру, презентація нового мерчу «Квітів» і показ кіно з архівів Довженко-Центру.

Коли: неділя, 9 липня, 14:00–21:00

Де: Квіти України, вулиця Січових Стрільців, 49

Святкування дня народження пекарні Sіsters Babentsovy


Цієї п’ятниці пекарня Sіsters Babentsovy святкує сім років. На дні народженні можна буде скуштувати симіти з корицею, пригощатимуть святковим тортом, а також спеціальним коктейлем від Mates.

Коли: п’ятниця, 7 липня, 09:00–20:00

Де: Mates, вулиця Гоголівська, 25

Книжкова барахолка в Mates


Благодійна організація Adopt Don’t Stop запрошує на книжкову барахолку в Mates. Буде багато книжок українською й англійською мовами різних жанрів: художня, наукова, професійна, дитяча література, а також комікси. Кошти, зібрані з івенту, підуть на допомогу безпритульним тваринам. ⠀

Коли: субота, 8 липня, 12:00–18:00

Де: Mates, вулиця Гоголівська, 25

Попап від Octo та «Світу кави»


Цієї суботи в Octo Tower варитимуть зерно від «Світу кави». Можна буде скуштувати каву з Колумбії, Сальвадору та Кенії. На другому поверсі відбудеться відкритий капінг, щоби ближче познайомитися із зерном. Усі охочі зможуть придбати каву та дріпи від львівської обсмажувальної компанії.

Коли: субота, 8 липня, 12:00–17:00

Де: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

Гастрономічний pop-up «Кий Шеф Хорив» на Житньому


Команда Євгена Клопотенка перетворить на два дні Житній ринок на локацію фестивалю їжі, шефів, фермерів та українських продуктів. Сюди з’їдуться фермери та крафтові виробники з усієї України, щоб показати, що вони роблять або вирощують. Також буде освітня зона від української асоціації спільнот міжнародного руху Slow Food, імпровізована гастрономічна сцена, де шефи разом із зірковими гостями влаштують кулінарні батли, точки з їжею та напоями. Прибуток передадуть на відродження Житнього, а також «Благодійному фонду Сергія Притули» для придбання дрона DJI Mavic.

Раніше ми запитували Клопотенка про його ідею змін на Житньому ринку.

Коли: 8–9 липня, 12:00–20:00

Де: Житній ринок, вулиця Верхній Вал, 16

Подія

Квитки: від 200 гривень

Благодійний вишневий попап на «Автостанції»


Цієї п'ятниці «Автостанція» влаштовує благодійний вишневий попап, де можна буде скуштувати булочки та пиріг із запашних вишень від Good Bread From Good People, придбати квіткові вінки від Flora Contora та випити вина. Зібрані кошти з івенту передадуть на підтримку діяльності Good Bread.

Коли: пʼятниця, 7 липня, 17:00

Де: «Автостанція», Нижній Вал 15-А

Благодійний івент Charity Synth Touch


Школа електронної музики Module Exchange влаштовує четвертий благодійний івент Charity Synth Touch. У програмі: п’ять столів синтезаторів від Muztorg і Playvinyl. На всіх інструментах можна пограти, щоб обрати девайс для старту або поповнити свою домашню студію, вініловий маркет – 500 платівок від магазину вінілових платівок EastRhythmica, модульний дрон-ембієнт лайв від Vlad Suppish. Вхід за донейтом для благодійної організації Volunteer Home.

Коли: 8–9 липня, 14:00

Де: Workshop space, Кирилівська, 41

Купальська толока від Repair Together


Repair Together організовують купальську толоку. Запрошують прибирати зруйновані стіни, сортувати вцілілу цеглу та металобрухт, підготувати ділянки під будівництво нових будинків. За меню польової кухні відповідатиме Kitaika. Увечері біля нічного озера та ватри гратимуть Folkulaka, «ДваТри», та Natalia Chechura.

Коли: 8–9 липня

Де: село Шестовиця, Киїнська громада

Показ «Памфіру» в межах тижня українського кіно від UNIT.City та FILM.UA


З 3 до 9 липня інноваційний парк UNIT.City разом із FILM.UA безплатно показують українське кіно просто неба. Для перегляду облаштували open air локацію й обрали 7 сучасних кінострічок. У неділю покажуть «Памфір».

Коли: 9 липня, 18:00

Де: UNIT.City

«Брудний пес. Епілог»


Фестиваль «Брудний пес» організовує додатковий івент для тих, хто пропустив подію. На події буде три сцени та 22 артисти. У лайнапі, зокрема, SI Process, Eternity, RUSIIICK x Sub Stance, Плерома, Maksym Tkach, Lugovskiy.

Коли: субота, 8 червня, 14:00

Де: Keller

Подія

Квитки: 600 гривень

Благодійний фестиваль «Стадіон культури»


На «Стадіоні культури» на ВДНГ будуть лекції, крафтові українські вироби та музика від гуртів Tvorchi, Nazva, Tember Blanche, «Циферблат» та інших виконавців. Також цього разу в модернізованому лекторії виступлять кілька спікерів.

Коли: 8–9 липня

Де: Льодовий стадіон, проспект Академіка Глушкова, 9

Подія

Квитки: від 250 гривень 

Freeture Viral в Arsenal XXII


У суботу клуб Arsenal XXII готує потужну електронну вечірку з купою різноманітних діджеїв. У лайнапі: JmDasha b2b human margareeta, BADWOR7H, MAAT b2b Native Outsider, NINA EBA й інші.

Коли: субота, 8 липня

Де: Arsenal XXII, вулиця Князів Острозьких, 8

Подія

Квитки: від 250 гривень 

Механіка у Collider


Об’єднання «Механіка» продовжує досліджувати рух тіла під впливом жорстких ритмів. «На вас чекають одні з найгучніших техно-артистів країни, майже безпросвітний морок, що іноді пробиватиметься гострими променями червоного світла, і перенасичений напругою величезний танцмайданчик», – кажуть організатори. У лайнапі: Recid, Nastya Muravyova, Relyve, Zagorui, Sasha Trey й інші.

Коли: субота, 8 липня

Де: Collider, вулиця Кирилівська, 60

Подія

Квитки: від 500 гривень 

«Пожежа»


Об’єднання «Пожежа» святкує перший рік роботи. На честь дня народження вони організовують ще один івент із запальним лайнапом. У програмі маркет, своп-зона, тату-корнер і святковий концерт. У лайнапі: The Unsleeping, Ігор Кайдаш і «Кайдашева Сім’я», «Квіткіс», «Пацюк та сонячні котики», Sobakka, Zelynsky та Ihryk.

Коли: неділя, 9 липня

Де: Collider, вулиця Кирилівська, 60

Подія

Квитки: від 350 гривень