40-річчя Київської опери на Подолі, благодійна барахолка «Собаня Charity» зі збору коштів на відновлення фастівського притулку для тварин, збір коштів на реабілітацію воїна ЗСУ під електронну музику й інші події, які проходитимуть у Києві 17–19 червня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Стендап Саші Кольцової під акомпанемент фортепіано


Українська стендаперка та фронтменка гурту «Крихітка» Саша Кольцова проведе концерт в експериментальному форматі з піаністом Дмитром Леоновим. Частину виторгу з продажу квитків спрямують на закупівлю тактичної медицини для ЗСУ.

КОЛИ: пʼятниця, 17 червня, 18:00

ДЕ: Pepper’s Club, вулиця Московська, 8

СКІЛЬКИ – 390–590 грн

КВИТКИ

Ganna Baby у «Сквоті»


Гурт GannaBaby зіграє у «Сквоті» благодійний концерт. Учасники групи збирають гроші на ремонт автівки Nissan Terrano II українських військових із 40-ї окремої бригади імені князя Вітовта.

КОЛИ: субота, 18 червня, 18:30

ДЕ: «Сквот», вулиця Терещенківська, 17-Б

Вхід – пожертвування на будь-яку суму

ПОДІЯ

Поп-ап українських брендів від перукарні Kimera


Київська перукарня Kimera організовує поп-ап українських брендів Support Local Brands, щоби допомогти бізнесам триматися на плаву під час війни. Там представлять речі від Poustovit, PieceOfShirt, Orchidea Agency, Ghego, Platonic Love, Famous Sociopath, корсети Proizvodstvo Cool, а також хендмейд-аксесуари, вінілові платівки від Vinylotheka та кераміку 8komora.

Музичний супровід візьмуть на себе Eric Ye, Tesh, Suga4ka і Vova Siabruk. На заході можна буде задонатити гроші для Збройних Сил України через спеціальний QR-код. Також організатори обіцяють пожертвувати для захисників половину суми з донатів.

КОЛИ: субота, 18 червня, 12:00–20:00

ДЕ: перукарня Kimera, вулиця Паньківська, 8

Вхід вільний

ПОДІЯ

Благодійна барахолка «Собаня Charity»


У барі Pink Freud на Подолі відбудеться благодійна барахолка «Собаня Charity», мета якої – зібрати кошти для відбудови собачого притулку у Фастові, зруйнованого російськими ракетами. Організатори обіцяють широкий асортимент товарів, зокрема одяг, сумки, взуття, прикраси та книжки.

КОЛИ: субота, 18 червня, 10:00–15:00

ДЕ: Pink Freud, вулиця Нижній Вал, 19

Вхід вільний

ПОДІЯ

40-річчя Київського театру опери та балету


До дня 40-річчя Київської опери на Подолі пройде гала-концерт «З театром у серці». Виступатимуть симфонічний оркестр, хор, солісти опери та запрошені виконавці. Скрипаль Дмитро Ткаченко виконає головну музичну тему з кінофільму «Список Шиндлера». Це буде останній концерт цього театрального сезону в Київській опері, попри те, що вона відновила роботу 11 червня.

КОЛИ: субота, 18 червня, 16:00

ДЕ: Київський театр опери та балету, вулиця Межигірська, 2

СКІЛЬКИ – 250–300 грн

КВИТКИ

Благодійний концерт на Кирилівській


У клубі «КШК» на Кирилівській пройде благодійний концерт для підтримки українського техно-діджея Distortion, який отримав поранення на передовій. Зараз він проходить реабілітацію, а після одужання збирається повернутися на фронт. У лайнапі: Pledov, Nikitah, MetaData, Lostlojic, ТК-33, Korper.

КОЛИ: субота, 18 червня,

ДЕ: КШК, вулиця Кирилівська, 60

СКІЛЬКИ – 250 грн

ПОДІЯ

«Рослинка» маркет


У студії «Рослинка» пройде маркет кімнатних рослин на підтримку українських виробників, де продаватимуть сукуленти, квіткові прикраси, гербарій і сухоцвіт, горщики тощо. Також два дні триватимуть лекції та майстер-класи від флористів. Частину виторгу перерахують на рахунок благодійного фонду «Повернись живим».

КОЛИ: субота-неділя, 18–19 червня, 11:00–20:00

ДЕ: «Рослинка», вулиця Гарматна, 1

Вхід – пожертвування для ЗСУ

ПОДІЯ

Благодійний перегляд документалки «Маріуполіс»


У кінотеатрі «Жовтень» пройде благодійний перегляд документального фільму «Маріуполіс». Його зняв литовський режисер Мантас Кведаравічюс, якого під час знімань другої частини стрічки в Маріуполі розстріляли російські окупанти. Показ присвячений памʼяті режисера, а також допомозі евакуйованим зі зруйнованого міста маріупольцям.

Після закінчення стрічки глядачі зможуть поспілкуватися з продюсеркою фільму Анною Паленчук і головною героїнею – Альбіною Івутіною.

КОЛИ: неділя, 19 червня, 16:30

ДЕ: кінотеатр «Жовтень», вулиця Костянтинівська, 26

Вхід вільний, потрібна реєстрація

КВИТКИ

Недільна барахолка


Подільське кафе Vagabond проведе недільну барахолку для киян, які хочуть позбутися зайвих речей або придбати нові. Для участі потрібно зареєструватися.

КОЛИ: неділя, 19 червня, 16:00

ДЕ: Vagabond cafe, вулиця Григорія Сковороди, 7

Вхід вільний

ПОДІЯ