У Києві з 12 березня обмежили проведення масових заходів, обмеження будуть діяти до кінця місяця. The Village Україна збирає події вихідних, які не скасували 13-15 березня 2020 року.

 А ось 25 фільмів і серіалів, які допоможуть не нудьгувати на карантині.

П’ятниця

13 березня

A dult night у «Хвильовому»

Коли: 13 березня, 22:00-06:00

Де: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний

Facebook

Бар «Хвильовий» влаштовує вечірку разом із креативною студією A dult, яка відповідатиме за восьмигодинний діджей-сет у барі. «П'ятниця 13-го буде нещасною тільки для тих, хто залишиться за бортом. Усі, хто з нами, будуть врятовані цілющою силою хаус-музики», − кажуть у закладі.


LOW: Tornado Wallace у Closer

Коли: 13 березня, 23:55-10:00

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 250 гривень

Facebook

LOW Party влаштовують у Closer. Хедлайнером став австралійський продюсер Tornado Wallace, який випускав треки на британському лейблі Delusions of Grandeur та американських Beats In Space з Нью-Йорка і ESP Institute з Лос-Анджелеса. Також на вечірці зіграє британський дует Chris Stoker & Andy Bainbridge, а ще Serge Jazzmate та Pavel Plastikk.

Субота

14 березня

Jungle Brown

Коли: 14 березня, 19:00

Де: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 350 гривень

Facebook

Британські хіп-хоп артисти Jungle Brown зіграють у Києві в Caribbean Club. «Їхня музика поєднує флоу у найкращих традиціях А Tribe Called Quest з репом майбутнього, місцями прикрашена золотою ниткою саксофона Ayo The Yung African Pioneer чи бек-вокалом продюсера Jungle Brown Тоні Боунза», − кажуть організатори концерту. У столиці музиканти презентують свій свіжий альбом Full Circle, який вийшов у вересні 2019-го.


Вечірка Karantin. Illegal Rave

Коли: 14 березня, 21:00

Де: вулиця Костянтинівська, 73

Скільки: 50 грн

Facebook

За вимогами карантину скасовуються усі заходи, чисельність яких перевищує 200 людей. Тому на вечірку у «Куренівці» зможуть потрапити тільки 199 осіб, щоб не порушувати указ кабінету міністрів України. Гроші з вечірки спрямують на закупівлю масок і оплату роботи охорони. «Пережили військовий стан, переживемо і карантин», − кажуть організатори.


Вечірка «Резиденция на Подоле»

Коли: 14 березня, 21:20

Де: вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 100 грн

Facebook

У 2c1b на Нижньоюрківській відкривають сезон нових вечірок. Попри карантин свої сети будуть ставити janjak, julex, tbl та tom yamchik. Вхід платний, фейсконтроль.