The Village Україна розповідає про сім божевільних серіалів, які можна прямо зараз переглянути на Netflix. Раніше ми висвітлювали серіали, на які чекаємо у квітні, а також нові серіали року та серіали, які повернуться цього року на новий сезон.

«Король тигрів»

Tiger King

Трейлер серіалу «Король тигрів»

Великі кішки

У дикій природі на всій планеті залишилося не більше 4 тисяч тигрів. Водночас понад 10 тисяч тигрів живе у приватних зоопарках у США. Свого часу понад 200 з них належали Джо Екзотику – відкритому гею, який більше, ніж тигрів і двох своїх чоловіків, любив тільки зброю. «Король тигрів» – це серіал із документальним матеріалом про кілька років життя Джо, включно з його ворожнечею з іншими зоопарками та захисниками прав тварин, президентською кампанією та звинуваченням у замовленні вбивства. Після оголошення карантину агрегатор рецензій Rotten Tomatoes назвав «Короля тигрів» «найбільш популярним серіалом у світі».


Формат: 1 сезон, 7 епізодів по годині

Хто робить: Ерік Ґуд, Ребекка Чайклін

«Не займайте котів»

Don’t F**k With Cats

Трейлер фільму «Не займайте котів»

Руки геть від котів

Чоловік жорстоко вбиває двох кошенят і виставляє відео злочину в мережу. Кілька людей організовують групу з пошуку вбивці. «Не займайте котів» – реальна історія про вбивцю, злочини якого розкривають за допомогою інтернету. У процесі дістається всім, від звинуваченого до великих технологічних компаній.

Дивитися


Формат: 3 епізоди, близько години на епізод

Хто робить: Марк Льюїс

«Як розібратися зі скандалом із наркотиками»

How To fix A Drug Scandal

Трейлер фільму «Як розібратися зі скандалом з наркотиками»

Breaking Bad у справжньому житті

Соня Фарак працювала у лабораторії, де проводила тестування наркотиків. Та виявилося, що вона вживала наркотики, які повинна була перевіряти. Через це під загрозою опинилися не лише дані, а й долі тисяч людей, які залежали від її рішень. «Як розібратися зі скандалом» розповідає реальну історію в Бостоні з 2013 року. За серіал відповідає режисерка «Брудних грошей» Ерін Лі Карр.

Дивитися


Формат: 4 епізоди, близько години на епізод

Хто робить: Ерін Лі Карр

«Чирлідери»

Cheer

Трейлер фільму «Чирлідери»

І раз, і два, і три

«Наша мета – стати найкращою програмою з підготовки чирлідерів у країні», – кажуть коледжі Наварро в американському штаті Техас. Молоді люди з усіх Сполучених Штатів з’їжджаються туди, аби стати професійними чирлідерами. У серіалі розповідають про культуру чирлідингу загалом – через історії окремих людей, які віддали піт і кров за те, щоб вийти на арену перед матчем.

Дивитися


Формат: 6 епізодів, близько години на епізод

Хто робить: Ґреґ Вайтлі

«Дика, дика країна»

Wild Wild Country

Трейлер фільму «Дика, дика країна»

Гуру

Величезна територія американського штату Орегон перетворюється на комуну індійського гуру, місцеві мешканці не можуть із цим змиритися. Як країна мігрантів реагує на нових мігрантів – «Дика, дика країна» показує, що проблеми сучасних Сполучених Штатів не взялися нізвідки. За актуальність серіал отримав «Еммі».

Дивитися


Формат: 6 епізодів, близько години на епізод

Хто робить: Маклен Вей, Чепмен Вей

«Ти проти природи»

Man vs Wild

Трейлер фільму «Ти проти природи»

Беар Ґріллз і ми

Беара Ґріллза закидають у максимально жорсткі природні умови, де він мусить вижити ціною комфорту, здоров’я та смакових рецепторів – формат шоу найбільш відомий сурвіваліст світу визначив уже давно. Внести в нього щось нове спробували в інтерактивному серіалі Netflix «Ти проти природи», де виживати можна разом із Беаром. Серіал варто переглянути хоча б для того, щоб пригадати час, коли здавалося, що майбутнє Netflix за інтерактивними форматами на зразок цього проєкту чи спецвипуску «Чорного дзеркала».

Дивитися


Формат: 8 епізодів

Хто робить: Беар Ґріллз, Роберт Бакта, Делберт Шупмен

«Fyre: Найкраща вечірка, яка не відбулася»

Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Трейлер фільму «Fyre»

Фестиваль

Головні інфлюенсерки й топмоделі світу рекламували райський острів, на якому повинен був відбутися найкрутіший у світі музичний фестиваль. Фільм Netflix розповідає історію найбільш гучного провалу в історії музичних фестивалів, коли тисячі людей опинилися покинутими напризволяще – на острові без даху над головою та їжі. Також Fyre Festival присвячений окремий документальний фільм від сервісу Hulu.

Дивитися


Формат: фільм, 1 година і 37 хвилин

Хто робить: Ерік Ґуд, Ребекка Чайклін

Обкладинка: Netflix