The Village Україна збирає події тижня, які варто відвідати (6-9 січня 2020 року).

Четвер

9 січня

Лекція художниці Ірини Сігітової

Коли: 9 січня, 18.00

Де: «Майстер-Клас», вулиця Богдана Хмельницького, 57-Б

Вхід вільний

Facebook

На лекції «После Святок и Рождества» Ірина Сігітова розповість про сім смертних гріхів і сім великих «грішників» у мистецтві. Мисткиня розкаже про життя Пікассо, Моне та Дюрера. Сігітова – українська художниця, галеристка, постановниця перформансів, живе і працює на Кіпрі.

Понеділок

6 січня

Концерт Dakh Daughters

КОЛИ: 6 січня, 19:00

ДЕ: Caribbean Night Club, вулиця Симона Петлюри, 4

СКІЛЬКИ: від 390 гривень

Facebook

Dakh Daughters – жіночий театрально-музичний гурт, що виступає в жанрах «фрік-кабаре» і театрального перформансу. На сцені з 2012 року, до цього брали участь у постановках київського театру «Дах». У Caribbean Night Club обіцяють виконати відомі хіти, а також різдвяні мотиви у сучасному трактуванні, «пісні-ангелики» та «пісні-чортенята».

Про всі концерти січня читайте

у матеріалі

Вівторок

7 січня

Концерт Олега Скрипки та оркестру НАОНІ

Коли: 7 січня, 20:00

Де: палац «Україна», вулиця Велика Васильківська, 103

Вхід: від 200 гривень

Facebook

Лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ) на Різдво представлять концерт «Щедрик». У супроводі оркестру Олег Скрипка виконає різдвяні пісні, колядки та хіти серед народних та авторських українських пісень.


Виставка «Алхімія мотивації»

Коли: 7 січня, 10:00-18:00

Де: вулиця Євгена Коновальця, 18-Д

Скільки: вільний

Facebook

Виставка сучасного мистецтва, яка триває у просторі Інституту проблем сучасного мистецтва NAMU. «Знання алхіміків та гностиків досі не розгадані. Втім вони мають право на свої секрети. Хоча б з огляду на те, що розгадування містичних таємниць є одним із фундаментальних стимулів усіх часів і народів, без якого людина – це просто біоробот», – розповідають організатори.

Про усі виставки січня читайте

в матеріалі

Cереда

8 січня

Турнір за серіалом «Друзі»

Коли: 8 січня, 19:30

Де: Pivarium, проспект Перемоги, 31

Вхід: від 150 гривень

Facebook

Шостий турнір за американським серіалом «Друзі» проведуть у броварні Pivarium. Щоб зареєструватися на турнір, треба придбати командний квиток на шість осіб. Якщо команди немає, можна купити квиток на одного. Буде три тури по 12 запитань.

Вистава у театрі «Чорний квадрат»

Коли: 8 січня, 19:00

Де: театр-студія «Чорний квадрат», вулиця Січових Стрільців, 5-Б

Скільки: від 240 гривень

Facebook

Покажуть п’єсу «Скамейка или пикап по-советски». Це трагікомедія на тему стосунків між чоловіком і жінкою та їхніх суперечок. «Чому чоловік і жінка не можуть знайти спільну мову? Чому слова, сказані чоловіком, мають інший зміст, ніж ці ж слова, сказані жінкою? Невже ми з різних планет?» – кажуть про виставу в театрі.

Elvis Rocks в Alchemist Bar

Коли: 8 січня, 21:00

Де: Alchemist Bar, вулиця Шота Руставелі, 12

Вхід вільний

Facebook

В Alchemist Bar відзначатимуть 85 років з дня народження «Короля» Елвіса Преслі. Ставитимуть платівки з його музикою. На сцені – джаз від Yury Krasnoglazov, диск-жокей – Timan.

Фото: 1 – Mário Pires; 2 – NAMU; 3 – Friends.