Перший візит Джейкоба Бенкса, різдвяні концерти Dakh Daughters та Олега Скрипки і виступ чилійсько-німецького діджея Рікардо Вільялобоса: зібрали концерти, які варто відвідати у січні.

«Ляпис 98»

«Ляпис 98» – проєкт, створений учасниками Brutto і колишніми учасниками гурту «Ляпис Трубецкой». Музиканти виконують старі хіти «Ляписа Трубецкого» 1990-х і початку 2000-х років. Зокрема, на концерті прозвучить програма гурту «Всем девчонкам нравится».

Коли: 1 січня, 19:00

Де: Caribbean Night Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 550 гривень

Лінк

Dakh Daughters

Український жіночий театрально-музичний гурт, що виступає в жанрах «фрік-кабаре» і театрального перформансу, підготував для глядачів концерт і театральну виставу водночас. Під час виступу прозвучать не лише власні пісні гурту, а й різдвяні мотиви у сучасному трактуванні.

Коли: 6 та 7 січня, 19:00

Де: Caribbean Night Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 390 гривень

Лінк

Олег Скрипка та оркестр НАОНІ

Фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та оркестр НАОНІ представлять різдвяний концерт «Щедрик». У програмі концерту – українські колядки та авторські пісні.

Коли: 7 січня, 20:00

Де: Палац спорту, Спортивна площа, 1

Скільки: від 200 гривень

Лінк

Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch – гурт, який грає модерн рок і метал. Billboard характеризував їх як «оновлену групу з новими цілями», коли вони випустили сьомий студійний альбом And Justice For None. На концерті гурт планує виконати хіти та нові треки.

Коли: 14 січня, 19:00

Де: Палац спорту, Спортивна площа, 1

Скільки: від 990 гривень

Лінк

Рікардо Вільялобос

Рікардо Вільялобос – чилійсько-німецький діджей і продюсер електронної музики. Відомий своїм мінімалістичним стилем, а також за внесок у напрями електронної музики minimal techno та microhouse. У 2008 і 2010 роках був найкращим DJ за версією журналу Resident Advisor.

Коли: 18 січня, 23:55

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 630 гривень

Лінк

«Піккардійська Терція»

«Піккардійська Терція» зіграє 19 січня, на Водохреще. Нова святкова програма колективу називається «Казка на білих лапах». Разом із «піккардійцями» співатимуть талановиті незрячі діти з усієї України. Близько десяти різдвяних пісень з альбому «Казка на білих лапах» будуть інтегровані в єдину концертну програму з колядками та різдвяно-новорічними композиціями з репертуару «Піккардійської Терції»: «З Новим роком», «Тиха ніч», «На Святий вечір», «В Вифлеємі днесь Марія».

Коли: 19 січня, 19:00

Де: МЦКМ, алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки: від 290 гривень

Лінк

Джейкоб Бенкс

Творчість британця Джейкоба Бенкса – це поєднання блюзу, соулу, фанку та хіп-хопу. Співак представить свій перший повноформатний альбом Village. Популярним співак став 2012 року, коли записав свій перший мініальбом The Monologue і трек Worthy.

«Голос Джейкоба Бенкса неможливо переплутати з будь-яким іншим. Якщо говорити офіційною мовою, то це баритон. Якщо застосувати мову порівнянь, то це напружена до максимуму доменна піч, карамельний стаут ​​або нескінченний сніп іскор», – розповідають організатори події.

Коли: 22 січня, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 890 гривень

Лінк

Демєн Ескобар

Демєн Ескобар, також відомий як Дем Еско, є американським скрипалем. Раніше виступав у складі дуету Nuttin’ But Stringz зі своїм братом Турі, однак з 2012 року є сольним виконавцем. Його «скрипковий кросовер» поєднує в собі класику, джаз, поп-музику, ритм-енд-блюз і хіп-хоп.

Коли: 30 січня, 20:00

Де: Freedom Hall, вулиця Кирилівська, 134

Скільки: від 710 гривень

Лінк