Компанія Carlsberg Ukraine створила «Календар сталих звичок» для тих, хто хоче вести більш екологічне та усвідомлене життя. Кожна зі звичок спрямована на кліматичні зміни, боротьбу з економічною нерівністю, стале споживання, мир і справедливість та інше.

Календар створили на основі 17 Глобальних цілей ООН. Кожен місяць відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. ДЛЯ лютого обрали дві ЦІЛі: «Промисловість, інновації, інфраструктура» та «Сталий розвиток міст і спільнот». Carlsberg Ukraine надасть поради із правильного вигулювання тварин і допомоги людям, що живуть у вимушеній ізоляції. А також пояснить, як втілити в життя свої ідеї щодо покращення міста та який транспорт більш екологічний.

Щоби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) та синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні».

«Девайси полегшують життя людей і одночасно призводять до більшого навантаження на планету. Аби урбаністичне життя було комфортним і безпечним, містяни також мають подбати про свої міста. Для цього й була створена окрема Ціль сталого розвитку №11 «Сталий розвиток міст і спільнот». Серед її завдань: зменшити забруднювальні викиди в довкілля, використовувати більш екологічний транспорт, розвивати міста за участі місцевих жителів та інші»,  старший менеджер із корпоративних відносин Олена Бабикіна.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на січень.

Додати в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE