Компанія Carlsberg Ukraine створила «Календар сталих звичок», що допоможе вести більш екологічне та усвідомлене життя. Кожна з них спрямована на кліматичні зміни, боротьбу з економічною нерівністю, стале споживання, мир і справедливість та інше. За словами команди, дотримуючись простих порад, можна змінити «старі» звички на «сталі» й уплинути на стан навколишнього середовища та планети загалом.

Кожен місяць календаря відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку

Календар створили на основі 17 Глобальних цілей ООН. Кожен місяць відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Для січня обрали 16 Ціль – «Мир і справедливість». Carlsberg Ukraine надасть поради із протидії насильству та корупції, а ще пояснить, як ця ціль впливає на життя та розвиток українців

Як користуватися «Календарем сталих звичок»?

1. На сайті оберіть зручну для себе платформу (Google, IOS, OUTLOOK) та синхронізуйте з календарем на своєму смартфоні. 

2. Щомісяця ви будете отримувати декілька порад щодо формування корисних звичок і пояснень, як ваші дії впливають на світ. Ці поради легко втілити в повсякденному житті. Наприклад, купувати відповідально, відмовитися від одноразового посуду й поліетиленових пакетів та інші.

Над досягненням Цілей сталого розвитку в Україні компанія Carlsberg Ukraine працює із 2016 року. У компанії впровадили глобальну програму зі сталого розвитку «Ціль 4 нулі: разом заради майбутнього»: нуль вуглецевого сліду, нуль втрат води, НУЛЬ безвідповідального споживання та НУЛЬ нещасних випадків.

«Зміни починаються з кожного з нас. І навіть маленькі дії призводять до великих результатів. Тому змінюйте свої старі звички на сталі заради кращого завтра», – команда Carlsberg Ukraine.

Додати в календар

Матеріал підготовлено за підтримки Carlsberg Ukraine