17 лютого Kooperativ організовує міжнародний івент Kazakhstan-Ukraine Business Meetup. Його проведуть у Kooperativ Hub, що на Великій Васильківській, у межах чотириденного бізнес-туру для підприємців із Казахстану Kooperativ Tour Kyiv. На події учасники поділяться досвідом ведення бізнесу в Україні та Казахстані, а також своїми бізнес-ідеями.

Робочий простір Kooperativ

Серед спікерів заходу представники таких українських компаній: «Нова Пошта», Ajax, Riviera Villas, Preply, UNIT.City, Concorde Capital і Kooperativ. А з Казахстану запросили учасників казахстанського клубу підприємців Syndicate Business Club.

Спікери нетворкінгу:

  • Адилет Ауганбаєв – генеральний директор «A-Group»
  • Ігор Гудзь – засновник бренда GUD
  • Олег Маленков – партнер TA Ventures у Лос-Анджелесі
  • Дмитро Сидоренко – організатор музичного фестивалю Atlas Weekend
  • Андрій Федорів – засновник і CEO креативної інвестиційної компанії Fedoriv Group: Fedoriv Agency, Fedoriv Hub, Fedoriv Vlog, підприємець, інвестор і Co-founder: «Суперлюди» (з 2018), Kooperativ (з 2019)

За словами організаторів, захід дає можливість підприємцям подивитися на досвід інших компаній, познайомитися з українським менталітетом й дізнатися про нові кейси, які вони зможуть застосувати у своєму бізнесі. Результатами туру може стати співпраця, нові колаборації й міжнародні проєкти. У продажу на івент наявні 50 квитків.

Kooperativ Tour Kyiv – другий проєкт такого формату. Першим став Fedoriv 48H Kyiv для бізнесменів із Німеччини у 2019 році.

Івент Fedoriv 48H Kyiv для бізнесменів із Німеччини у 2019 році

Організатори зазначають, що команда Kooperativ продовжує розвивати сферу івентів навіть у часи пандемії й карантинних обмежень. Захід проведуть із дотриманням вимог МОЗ щодо безпеки гостей та учасників події.

«Історично в Україні склалися унікальні умови ведення бізнесу: особливий бум спостерігається після 2014 року, коли усвідомленість українців вплинула на сплеск нових проєктів і стартапів. Українські підприємці готові ділитися своїм досвідом і цілком відкриті для міжнародного співробітництва особливо в період високої турбулентності», – організаторка подій Kooperativ & Fedoriv Group Ганна Терлецька.

Де: Kooperativ Hub, вулиця Велика Васильківська, 5

Коли: 17 лютого, 16:00

Купити квитки

Матеріал підготовлено за підтримки Kooperativ