Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для американського рок-музиканта Ленні Кравіца на його новий сингл TK421. Оператором відео виступив Микита Кузьменко.

У кліпі артист позує оголеним. Британське видання Daily Mail припустило, що в назві пісні міститься алюзія на персонажа «Зоряних воєн» – модифікацію імперського штурмовика TK-421.

Музикант також анонсував вихід нового альбому в березні 2024 року. 12-й студійний альбом артиста називатиметься Blue Electric Light і міститиме 12 треків, пише KYMT.

Ленні Кравіц отримав чотири премії «Ґреммі» поспіль – з 1999-го по 2002 рік. Артиста також відзначали нагородами MTV Video Music Awards, Radio Music Awards, Brit Awards і Blockbuster Entertainment Awards. 

У березні 2023-го стало відомо, що музикант готується до туру й записує новий альбом, вихід якого спочатку анонсували на осінь цього року.

     

Дивіться також кліпи Таню Муіньо для Гаррі СтайлзаDoja Cat, британського музиканта Yungblud, іспанської співачки Rosalia, реп-виконавиці Cardi BСема СмітаLil Nas XLabrinth, а також Елтона Джона й Брітні Спірс.

У 2022-му кліпи Муіньо отримали вісім номінацій на MTV Video Music Awards. Це музичні відео для Гаррі Стайлза, Post Malone і The Weeknd, а також Normani & Cardi B.