Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Елтона Джона й Брітні Спірс на пісню Hold Me Closer, створену на основі хіта Елтона Джона Tiny Dancer 1971 року. Це перший реліз Брітні Спірс за шість років, який вона зробила після звільнення з-під опіки батька.

Зйомки кліпа відбувалися в Мехіко. Артистів на відео немає, у кадрі – танцівники й архітектура. Розповідаємо, які саме визначні будівлі показали в кліпі.

Cuadra San Cristobal

Cuadra San Cristobal – приватний маєток із конюшнями, який спроєктував у 1968-му мексиканський архітектор та інженер Луїс Барраґан. У комплексі, окрім стаєнь, є загони для верхової їзди й басейн для коней, частина споруд виконана в яскравих теракотовому й рожевому кольорах.

Фото: Armando Salas, Barragan Foundation

Casa Gilardi

Ще один проєкт Барраґана для власників рекламного агенства з Мехіко Панчо Жиларді й Мартіна Луке. Будинок мав стати одночасно житлом й офісом. Будівлю звели навколо внутрішнього дворику, де росло дерево жакаранди.

Фото: Casa Gilardi

Дім-майстерня Агустіна Ернандеса

Це один із найбільш відомих проєктів архітектора, створений у 1970-х. Будівля складається з вертикальної основи й чотирьох Т-подібних структур, профілі яких нахилені під кутом 60 градусів. Створюючи цей проєкт, Ернандес надихався архітектурою доколумбових цивілізацій Південної Америки.

Фото: Francisco Alvarez, PEANA

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Таню Муіньо отримала вісім номінацій на MTV Video Music Awards 2022 за музичні відео для Гаррі Стайлза, Post Malone і The Weeknd, а також Normani & Cardi B.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі