Український виконавець Паліндром (Степан Бурбан) випустив перший реліз «Саудаде», який увійде до нового альбому «Найліпші питання собі».

У кліпі музикант перевтілюється у весільного відеооператора і відрефлексовує особисті спогади про довоєнний час.

«Якось мені написав хороший знайомий, слухач моєї музики, одну цікаву історію про пісню «Радість моя»: він вмикав її португальцям і намагався перекласти, пояснити слова про скорботну радість. Португальці описали те, що зрозуміли, як «саудаде». Це і стало відправною точкою до цієї пісні. Перед очима муляє щось, що ніколи вже не повернути в ці дні…Але й не хочеться», – коментує виконавець.

Паліндром традиційно став режисером для свого кліпу, а операторську роботу виконав Ярослав Ільчишин, який також знімав «Вітер у голові», «Кафе Надія», «Вирости», «Люцифер».

Послухати пісню на стримінгових платформах можна за посиланням.

 

 

Третій альбом «Найліпші питання собі» Паліндром випустить на початку осені. Презентація також відбудеться 22 вересня у київському клубі Bel Etage. Квитки можна придбати тут.

   

«Паліндром» – музичний проєкт Степана Бурбана, який запустили восени 2019 року альбомом «Про сьогодні, завтра і вчора». Раніше Степан працював у реп-проєкті «Глава 94» і під псевдонімом «Кашляючий Ед».

Редакція The Village Україна говорила із Паліндромом про тему війни у творчості, новий український шоу-бізнес, рідний Львів і альбом «Придумано в черзі».