Український музикант «Паліндром» випустив кліп на пісню «Люцифер» про Скнилівську трагедію. 

Це сингл із третього сольного альбому «Придумано в черзі»

«Скнилівська трагедія – одне з перших потрясінь мого мрійливого дитинства. Тоді реальність наче дала мені ляпаса, коли після обіду в день трагедії я почав помічати людей, які проходили через наш двір зі Скнилівського аеродрому. Усі вони були закривавленими й дуже важко рухалися. І тоді я, мабуть, вперше задумався про смерть і наскільки близько до людського життя вона може бути», – написав музикант.

Головну роль у кліпі виконав львівський фотограф Володимир Возний, а за монтаж відповідав Степан Бурбан («Паліндром» – це псевдонім Степана Бурбана).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Скнилівська трагедія — авіакатастрофа, що трапилася під час святкування 60-ї річниці 14 авіаційного корпусу Військово-Повітряних сил України на Скнилівському аеродромі під Львовом 27 липня 2002 року. Унаслідок падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів загинули 77 осіб і постраждали ще близько 250 людей.


Головний редактор The Village Україна Ярослав Друзюк говорив з «Паліндромом» про тему війни у творчості, новий український шоу-бізнес, рідний Львів і новий альбом «Придумано в черзі».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі