NPR Music показали 15-хвилинний лайв гурту The Smile, який створили ексфронтмен Radiohead Том Йорк і гітарист Джонні Ґрінвуд, а також барабанщик Sons of Kemet Том Скіннер.

Музиканти зіграли на Tiny Desk Concert три треки з дебютного альбому A Light for Attracting Attention. Це композиції Pana-vision, The Smoke і Skrting On the Surface.

До виступу також приєднався саксофоніст Роберт Стіллман. Том Йорк протягом виступу встиг зіграти й на фортепіано, і на бас-гітарі.

A Light for Attracting Attention – це дебютний альбом The Smile, до якого ввійшли 13 треків. Реліз за підсумками 2022 року потрапив до низки топів від музичних критиків: 21 місце від Pitchfork, 65 позиція за версією Rolling Stone і 38 місце від NME.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ексучасники Radiohead створили The Smile у травні 2021 року. Назва гурту походить від однойменного вірша британського поета Теда Г’юза.


Radiohead – британський рок-гурт, заснований у 1985 році, солістом якого є Том Йорк. Усі альбоми музикантів, починаючи з The Bends до In Rainbows, було номіновано на премію «Ґреммі» як «Найкращий альтернативний альбом» (тричі перемогли в цій номінації).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі