У кав’ярню Shepit Coffeebar у Дніпрі ввірвався чоловік і потрощив майно закладу, розповів співвласник закладу Фелікс Безрук.

Зловмисник завдав шкоди на 150 тисяч гривень. Власники кав’ярні збираються притягнути чоловіка до відповідальності й отримати компенсацію.

Під час інциденту в закладі перебували двоє співробітників і двоє гостей, вони не постраждали. «Гість намагався заспокоїти [чоловіка, який влаштував інцидент] і врятував нашу улюблену чашку від навіженого», – написав Безрук.

Чоловіка затримала поліція, коли він уже вийшов із закладу. Перед цим він роздягнувся догола й попрямував до «Нової пошти». За словами Безрука, чоловік був у стані наркотичного сп'яніння.

Кав’ярня продовжує працювати, однак можливі зміни в графіку роботу. «Розтрощені тільки речі – наш настрій, дух і воля цілі», – каже Фелікс Безрук.


Кав’ярня Shepit Coffeebar працює в Дніпрі із 2019-го, вона розташована на вулиці Тараса Шевченка, поряд із Художнім музеєм. Заклад відкрили засновники White Coffeebar i простору «Біла стріла» Фелікс Безрук й Олександр Ремесник.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі