Міський голова Києва Віталій Кличко показав відео про те, як у місті відновлюють пошкоджені внаслідок російських обстрілів будинки.

Загалом майже 700 будівель у Києві зазнали пошкоджень з 24 лютого. На відновлення будинків й інфраструктурних обʼєктів виділили близько 800 мільйонів гривень.

На початку літа Київ почав ремонт у 16 найбільш пошкоджених житлових будинках. Це помешкання у Святошинському, Подільському, Оболонському й Шевченківському районах.

За словами Кличка, мешканці вже повертаються в 16-поверхівку на Чорнобильській, також повністю відновлений 5-поверховий будинок на проспекті Свободи.

Відновлювальні роботи також завершили в будинках на вулицях Богатирській і Кошиця, Гаврилишина й Соломії Крушельницької, у двох будинках на вулиці Котельникова, а також на проспекті Лобановського. На всіх інших об’єктах роботи триватимуть до весни 2023 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ракетними обстрілами окупантів у Києві пошкоджені понад 678 інфраструктурних об’єктів. Це понад 350 житлових будинків, 77 закладів освіти, 26 закладів охорони здоров’я й інші будівлі.


Велике перейменування, мурали Бенксі й оновлена електричка: ось проєкти, які змінили Київ у 2022 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі