Книга «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях» співвидавця The Village Україна Марка Лівіна й психотерапевта Іллі Полудьоного потрапила до переліку найпопулярніших книжок в українських бібліотеках.

Рейтинг складає Український інститут книги за даними від понад 60 державних, національних й обласних бібліотек. До нього входять книги українських і зарубіжних авторів, видані в Україні.

«Простими словами» стала найпопулярнішою книгою в категорії «психологічних порадників».

З нон-фікшн літератури до переліку найпопулярніших книжок потрапили також біографія Черчилля Боріса Джонсона, тревелоги Макса Кідрука «Мексиканські хроніки», історії України Сергія Плохія, «Справа Василя Стуса» Вахтанга Кіпіані, книги Стівена Гокінґа «На плечах гігантів» і «Про всесвіт коротко», а також збірка рецептів «Зваблення їжею» Євгена Клопотенка.

Серед художніх книг попит мають, зокрема, твори Джоджо Мойєс і Джона Гріна, історичні романи Василя Шкляра, детектив Джоан Роулінг «Кувала зозуля» (виданий під псевдонімом Роберт Галбрейт), «Дім дивних дітей» Ренсом Ріггз і «Смурфи» Дельпорте.

Повний рейтинг можна знайти за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Книгу «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях» надрукували у 2020 році у видавництві «Наш Формат». У ній журналіст Марк Лівін і психотерапевт Ілля Полудьонний розповідають про емоції, почуття й ментальне здоров’я. Книга створена за мотивами однойменного подкасту The Village Україна «Простими словами».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі