У кінотеатрі «Жовтень» показуватимуть «головні стрічки року» з 22 грудня для тих, хто пропустив або хоче подивитися фільми ще раз, повідомляє «Артхаус Трафік».

До «найкращих артфільмів року» зарахували лауреатів міжнародних кінофестивалів і кінопремій, глядацькі хіти, а також ретроспективу світової кінокласики.

Які фільми повернуть на екрани:

 «Стоп-Земля» Катерини Горностай – історія про дослідження себе, дорослішання, дружбу й перше кохання.

 «Носоріг» Олега Сенцова – кримінальна драма, заснована на реальних подіях українських 90-х.

 «Клондайк» Марини Ер Горбач про подружжя, яке опинилося в епіцентрі катастрофи боїнгу рейсу MH17.

 «Маріуполіс 2» стрічка, створена з урятованих фрагментів відео, знятих у березні 2022 року литовським режисером Мантасом Кведаравічюсом перед тим, як його вбили російські військові.

 «Найгірша людина у світі» норвезького режисера Йоакіма Трієра, яку називають романтичною комедією про дівчину в пошуках сенсу й влучним портретом покоління міленіалів.

Також показуватимуть комедію «Тріумф» Еммануеля Курколя, мелодраматичний трилер «Коханці» Ніколь Ґарсії, драму «Герой» Асгара Фархаді, комедію «Я кохаю свого тата» Джеймса Моросіні й драму «Маленька мама» Селін Сьямми. Із ретроспективи можна буде переглянути містичну драму «Інші» Алехандро Аменабара й романтичну комедію «Краплі дощу на розпечених скелях» Франсуа Озона.

Розклад показів уже можна знайти за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі