Репер Тревіс Скотт пообіцяв повернути гроші за квитки на Astroworld Festival після інциденту, що відбувся під час його концерту, повідомляє Pitchfork.

Як зазначило видання TMZ, Скотт запропонував сплатити похорон загиблих і надати допомогу постраждалим від тисняви.

Також він став партнером організації BetterHelp, яка займається проблемами ментального здоров’я. Її працівники протягом місяця безплатно працюватимуть з відвідувачами фестивалю.

Крім цього, виконавець скасував виступ на фестивалі Day N Vegas Festival, що відбудеться 12–14 листопада, оскільки «він не в тому стані, щоб давати концерти».


У Техасі під час виступу репера Тревіса Скотта на Astroworld Festival у тисняві загинули вісім людей, які намагалися підійти ближче до сцени. Жертвами інциденту стали відвідувачі фестивалю віком від 14 до 27 років, ще близько 300 людей отримали травми.

Місцеве видання The Houston Chronicle пише, що під час концерту репер кілька разів переривав виступ і просив службу безпеки допомогти постраждалим у тисняві.

Згодом на репера й інших організаторів фестивалю Astroworld у Техасі, компанії ScoreMore і Live Nation, подали до суду троє постраждалих.

У позові один із відвідувачів Astroworld Мануель Соуза заявив, що тиснява була пов’язана із «заохоченням насильства» та бажанням організаторів фестивалю «заробити коштом здоров’я та безпеки відвідувачів».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Тревіс Скотт