На репера Тревіса Скотта й інших організаторів фестивалю Astroworld у Техасі, компанії ScoreMore і Live Nation, подали до суду, повідомляє Billboard.

Це сталося після загибелі восьми людей у ​​тисняві на концерті музиканта під час заходу.

У позові один із відвідувачів Astroworld Мануель Соуза заявив, що тиснява була пов’язана із «заохоченням насильства» та бажанням організаторів фестивалю «заробити коштом здоров’я та безпеки відвідувачів».

За інформацією видання CBS News, два інші гості фестивалю також подали до суду на музиканта й організаторів фестивалю. Зокрема, в одному з позовів відповідачем виступає не лише Скотт, а й репер Дрейк, який також був на сцені під час тисняви.

Позивач Крістіан Паредес звинуватив музикантів у недбалості та підбурюванні натовпу до заворушень. Також він вимагає один мільйон доларів компенсації за травми, отримані під час інциденту.


У Техасі під час виступу репера Тревіса Скотта на Astroworld Festival у тисняві загинуло вісім людей, які намагалися підійти ближче до сцени. Жертвами інциденту стали відвідувачі фестивалю віком від 14 до 27 років, ще близько 300 людей отримали травми.

Поліція Гʼюстона відкрила кримінальне провадження. 

Місцеве видання The Houston Chronicle пише, що під час концерту репер кілька разів переривав виступ і просив службу безпеки допомогти постраждалим у тисняві.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОбкладинкаIñaki Espejo-Saavedra, Creative Commons