У Техасі під час виступу репера Тревіса Скотта на Astroworld Festival у тисняві загинуло вісім людей, які намагалися підійти ближче до сцени, повідомляє BBC.

Тиснява почалася за 30 хвилин до виходу Скотта на сцену. Жертвами інциденту стали люди віком від 14 до 27 років, ще близько 300 людей отримали травми.

Поліція Гʼюстона відкрила кримінальне провадження. До розслідування залучили відділи з питань убивств і наркотиків. Також правоохоронці переглядатимуть відео з місця події, щоб зʼясувати причини тисняви та віднайти тих, хто втік з місця події.

Також поліція розслідує інформацію про те, що на концерті були люди, які вводили іншим невідому інʼєкцію – кількох відвідувачів довелося приводити до тями від передозування наркотиками.

Місцеве видання The Houston Chronicle пише, що під час концерту репер кілька разів переривав виступ і просив службу безпеки допомогти постраждалим у тисняві.

Після концерту Тревіс Скотт подякував поліції та екстреним службам і сказав, що «співпрацюватиме з громадою Гʼюстона, щоб підтримати сімʼї загиблих».

Пізніше артист закликав усіх, хто має інформацію про інцидент, звертатися до органів влади.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Travis Scott