The Village Україна збирає події суботи, 23 листопада, які варто відвідати.

Фестиваль інтелектуального та естетичного кіно Kinove

Фестиваль Kinove цього разу триватиме п’ять днів до 27 листопада. «Цього разу ми зібрали максимально концентровану програму, в якій кожен фільм – дещо більше, ніж просто кіно задля розваги», – анонсуються організатори. 

Фестиваль розпочнеться показом фільму «Монос» – претендента на номінацію «Оскар» колумбійського режисера Алехандро Ландеса.


Коли

17:00

Де

кінотеатр «Жовтень»

скільки

105 грн


Ярмарок вінілу Kyiv Vinyl Music Fair

Kyiv Vinyl Music Fair – це всеукраїнський зліт колекціонерів вінілових платівок, меломанів і аудіофілів. Можна буде придбати вінілові платівки різних років, нові видання, музичну літературу та аксесуари.


Коли

11:00-16:00

Де

Будинок кіно

вхід вільний


Bark вперше в Україні

Тріо мультиінструменталістів з Нью-Йорку Bark вперше зіграють концерт у Києві. У всіх музикантів різне походження і використовують незвичні комбінації у своїх музиці. У гурту вийшов міні-альбом, а зараз музиканти працюють над повнометражною платівкою.


Коли

19:00

Де

Mezzanine

скільки

350 грн


Показ фільму Стенлі Кубрика «Із широко заплющеними очима»

Стрічці «Із широко заплющеними очима» виповнюється 20 років після свого виходу і вона знову повертається на великі екрани. Перед показом на гостей чекає коктейль та театралізований перформанс.


Коли

20:00

Де

Кінотеатр «Київська Русь»

скільки 

200 грн


Виставка про німецькі субкультури 1980-х років

«Геніальні диЛЛетанти» - це вибух творчої свободи в німецькій субкультурі 1980-і масштабному культурному феномен», – описують виставку організатори. Виставка розкаже про субскультуру, а також про гурти Einstürzende Neubauten, D.A.F., Die Tödliche Doris, F.S.K., Palais Schaumburg, Ornament und Verbrechen.


Коли

12:00-18:00

Де

Довженко-Центр

Вхід вільний