The Village Україна збирає події неділі, 24 листопада, які варто відвідати.

Вечір з шефом. Кухня племен нага в Індії

У закладі Podil East India Company влаштовують вечір з шефом, де готуватимуть страви корінних племен нага з Північно-Східної Індії. «Ми кілька разів на рік їздимо в гастроекспедиції до Індії.І ми точно знаємо, що індійська кухня не зводиться до чікен тіки масала, батер чікена та наану», − розповідають у закладі.

На вечері будуть м’ясо, жаби, змії, найгостріший перець у світі, місцеві крупи, ферментований бамбук, біф пікл та чорний перець нага. У ціну включені алкогольні напої, які підбиратимуться під страви.


Коли

19:00-22:00

Де

вулиця Межигірська, 9

скільки

1400 грн


Новорічний маркет «Всі. Свої»

«Всі. Свої» влаштовує маркет, присвячений новорічному декору дому. В одному приміщення зберуться близько 120 брендів декору, текстилю, свічок, меблів та освітлення від українських виробників.


Коли

10:00-20:00

Де

вулиця Десятинна, 12

Вхід вільний


Вистава «Коханець» у «Малому театрі»

У «Малому театрі» покажуть виставу за п’єсою Гарольда Пінтера «Коханець». «Це багаторівнева, безперервна і жорстока гра, де є лише три персонажа і тільки двоє з них реальні. Жінка, чоловік, коханець дружини, який водночас і є її чоловіком», − кажуть у театрі.

Жінка намагається вдавати з чоловіком ідеальну родину, чоловік так само грає з дружиною, вона – з коханцем, коханець – із нею.


Коли

19:00-20:00

Де

вулиця Олеся Гончара, 33

скільки

200 грн