The Village Україна збирає події п’ятниці, 22 листопада, які варто відвідати.

Шоукейс Progressive Future у Closer

У Closer влаштовують шоукейс Progressive Future, де виступатиме британський виконавець Філ Болланд із сольним проєктом Sync 24. У лайнапі також Vladimir Gnatenko, Lobanov K, Alex Savage та Clasps.


Коли

23:55-10:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 300 гривень


Otel’ 6 years anniversary

В Otel’ святкують шостий день народження клубу. У лайнапі: Techno Thriller, Sebra, Artem Ikra, Unrealroman, 11112222, Яна Вудсток, Ofpersia, Sasha Very, Mokri Dereva, Настя Воган, Vadim Dopomogty, Nedelko, Mental та Onek.


Коли

22:00-12:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 200 грн


Laboratorium у Metaculture

Laboratorium After Party − продовження фестивалю Laboratorium у MetaСulture. На вечірці гратимуть Dmitry Kuznetsov, Жнець 19 (Xorsia), Spalah, Zagorui, Nagos та Patselya.


Коли

23:00-8:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

300 грн


Crest + Horoom Nights: HVL & Ninasupsa

У клубі Crest влаштовують вечірку, на якій виступатимуть резиденти тбіліського Bassiani − одного з найвідоміших техноклубів у світі. На вечірці гратимуть HVL і Ninasupsa, а також селектор і продюсер з Celestial − Danilenko.

HVL Boiler Room Tbilisi Live Set

Коли

23:55-09:00

Де

вулиця Хрещатик, 12

скільки

від 300 гривень


Worn Pop: Body of Light у Mezzanine

У Mezzanine приїжджає Body of Light − електронний дует братів з Арізони. «Тут брати роблять, що їм заманеться, не обмежуючись рамками свого андеґраундного статусу, і створюють то тягучі кінематографічні попбалади, то потужні дарквейвові начерки», − розповідають організатори. Почути наживо гурт можна буде вже цієї п’ятниці.


Коли

20:00-23:30

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

350 гривень


Відкриття виставки Made in Chernobyl

У Музеї історії Києва відкриють виставку Made in Chernobyl – першої у світі артрезиденції у зоні відчуження. Тут покажуть роботи понад 25 художників, серед яких Іллі Чичкана, Ігоря Тимошенка, Катерини Бурліної, Сергія Савченка та Мака Ренара. Митці разом працювали у Прип’яті та Чорнобилі, щоб створити свої роботи.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Хмельницького, 7

Вхід вільний


Обкладинка: Євген Карєв для The Village Україна