The Village Україна збирає події неділі, 17 листопада, які варто відвідати.

Концерт Івана Дорна в М82

Іван Дорн дасть концерт у культурному центрі М82 на Подолі. На концерті можна буде почути як останній сингл музиканта «Дичь», так і попередні треки Дорна.

Ivan Dorn − Afrika

Коли

19:00

Де

вулиця Межигірська, 82

скільки

від 600 гривень


Виставка про Соню Делоне в Set

У Set покажуть експозицію «Ритм кольору», присвячену Соні Делоне. Це перша в Києві виставка про художницю, яка народилася в Одесі і стала відомою в Парижі. Делоне разом з чоловіком створили новий авангардний напрямок − орфізм. Вона стала першою і єдиною художницею, чиї роботи за життя показували в Луврі. В Україні лише кілька робіт Делоне, більшість − у Парижі.


Коли

12:00-21:00

Де

вулиця Ярославів Вал, 14

вхід вільний


True Kurazh Sale

Другий день True Kurazh Sale, який влаштовують на 19-му павільйоні ВДНГ. У програмі шопінг та розваги: одяг, сумки і аксесуари зі знижкою до −90%, б’юті-корнер, швидкі портрети та інстазони, а ще тир та ігрові автомати. Діджей-сети гратимуть Space Condom, Pantileev,Boiev та Slef.


Коли

12:00-20:00

Де

вулиця Глушкова, 1

скільки

150 грн, для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО, іменинників та вагітних жінок безкоштовно


Діджей-сет від Planetary Shark у Dom

У Dom music bar влаштовують вечірку, на якій Planetary Shark (Sergey Kadiristy) гратиме свій діджей-сет. «У неділю все має бути ніжно і чинно, всього лише кілька коктейльчиків, крутий acid house і гарний настрій!», − кажуть організатори.


Коли

19:30

Де

вулиця Сагайдачного, 10

Вхід вільний


Фото: 2 − галерея Invogue , 3 − Кураж Базар, Обкладинка: Олександр Бабич / Upark