The Village Україна збирає події суботи, 16 листопада, які варто відвідати.

True Kurazh Sale на ВДНГ

У 19-му павільйоні ВДНГ влаштовують True Kurazh Sale. На барахолці можна буде придбати одяг, сумки і аксесуари зі знижкою до −90%. На території будуть відкриті інстаплейси для фото в Instagram, а серед розваг − б’юті-корнер G.Bar, швидкі портрети OneRayPortrait, ігрові автомати, VR та тир. У лайнапі першого дня: Anta, SaveTheTuna, Тімо та Zhenya Sugak.


Коли

12:00-20:00

Де

вулиця Глушкова, 1

скільки

150 грн, для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО, іменинників та вагітних жінок безкоштовно


ZHAR: Madness у River Port

У River Port влаштовують вечірку Zhar. «Цього разу Zhar зійшов з розуму. Підготуйтеся до чистого божевілля», − кажуть організатори. У лайнапі: Bejenec, Vh10, Trecut, Shu, Nightcourier та Kebab traume.


Коли

23:00-9:00

Де

вулиця Нижній Вал, 67

скільки

від 250 грн


Philipp Strobel на вечірці ХАТОБ

Театр опери та балету запускає четверту заключну вечірку в 2019 році. Головним запрошеним артистом став Філіп Штробель з Берліна, виконавець індустріальної музики. Також у лайнапі Okkultative, Occult Code, Nastya Muravyova, Jana Woodstock, Alex Savage.


Коли

00:00-12:00

Де

вулиця Десятинна, 12

скільки

від 450 грн


S.Moreira у Closer

На третій день джазового фестивалю Am I Jazz? від команди Closer гратиме електронний виконавець Серхіо Морейра зі своїм бендом S. Moreira & Band. Для фестивалю виконавець готує вечірній концерт з бендом і нічний електронний лайв перфоманс.

S. Moreira Boiler Room x Indigo Raw Girona DJ Set

Коли

23:55-10:00

Де 

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 300 грн


Вечірка Techiya: Earth Trax

Остання вечірка Techiya у 2019 році: у DOM збирають нових і старих друзів. Хедлайнером стане польський діджей Earth Trax. У лайнапі також Max Savenko, Alex Slog, Rustam та Gash.

Earth Trax + Newborn JR - If You Ft. Annjet (Club Mix)

Коли

23:00-9:00

Де

вулиця Сагайдачного, 10

скільки

200 грн


Концерт «Антитіл»

Гурт «Антитіла» завершує свій тур Hello у Палаці спорту. Концерт триватиме 2,5 години, для нього використають сцену у формі напівкола вагою 68 тонн – саме ту, яку спеціально спроєктували для туру й використовувати на стадіонах в інших містах України.

Антитела - TDME / Lyric video

Коли

19:00

Де

Палац спорту, Спортивна площа, 1

скільки

від 450 гривень


Обкладинка: Кураж Базар