The Village Україна збирає події п'ятниці, 15 листопада, які варто відвідати.

Концерт Oomph!

Німецький рок-гурт Oomph!, який грає індастріал-метал представить новий лонгплей Ritual, яка стала першим альбомом гурту за чотири роки. «Вперше за всю нашу історію ми спробували повернутися назад у часі, на початок 90-х, і відчути те саме, що тоді. Ці відчуття ми намагалися з’єднати зі своїм нинішнім емоційним статус-кво», – розповів фронтмен гурту Деро Гої.


Коли

19:00

Де

Stereo Plaza

скільки

від 1 190 гривень


«Соня Делоне: ритм кольору» у галереї Set

У Києві презентують проєкт, який присвячений художниця українського походження «Соня Делоне: ритм кольору».  Соня Делоне – одеситка, яка у ранньому віці виїхала з України. У своїй творчості вона поєднувала: музику і живопис, лекції і перформанс. 

На виставці у Set Art Space будуть представлене листування Делоне з близькими, а також вінтажні плакати і книги. Головними експонатами виставки будуть дві графічні роботи художниці.


Коли

12:00-21:00

Де

Set, вулиця Ярославів Вал, 14a

вхід вільний


Partiboi69 у Otel’

Діджей та блогер Partiboi69 виступить на вечірці у Otel’. У лайнапі також Ilia Midnyte, Underdog, zolaa., Mental, SVZZ та Misha & David.


Коли

23:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

450 грн


Французьке авангардне кіно у Довженко-центрі

У Музеї кіно влаштують показ фільму «Марш машин» та «Електричні ночі» (1928) режисера Ежен Деслава. Після кінознавець та історик Любомир Госейко проведе лекції про ці експериментальні стрічки у французькому кіноавангарду. На подію потрібно зареєструватись.


Коли

19:00

Де

Довженко-Центр

скільки

80 грн


Обкладинка: Frank Schwichtenberg / Wikimedia