The Village Україна збирає події понеділка, 21 жовтня, які варто відвідати.

Концерт Perturbator

Джеймс Кент виступає під псевдонімом Perturbator і створює музику у стилі синт-вейв – музикант надихається культурою сайберпанку.  Зараз Perturbator готує матеріал для альбому, нові пісні з якого представить на київському концерті.


Коли

20:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки

від 720 грн


Тренування у ЕБШ з Томасом Чербонескі

Томас Чербонескі – сертифікований TRX-тренер, який викладає  у міжнародних школах функціональних тренувань Strong First та Les Mills. 21 жовтня у клубі ЕБШ проведе три різних тренування, на кожне з яких можна записатись окремо.


Коли

18:00

Де

вулиця Воздвиженська, 38

скільки

300 грн


Відкрита лекція про емоційний інтелект

Викладач психології та гештальт-терапевт Володимир Чупрін розкаже, що таке емоційний інтелект, як розпізнавати свої емоції та емоції інших людей, як навчитись управляти своїми емоціями та яку роль вони відіграють у твоєму житті. На лекцію потрібно зареєструватись.


Коли

19:00

Де

УАЛ, вулиця Молодогвардійська, 32

вхід вільний


Лекція про розвиток бренду компанії

Арт-директор New Strategies Group Олексій Бондаренко розкаже, як створювати та розвивати власний бренд організації. Лекція буде корисною для громадських активістів та соціальних підприємців, які прагнуть підвищувати впізнаваність організацій.  На лекцію потрібно зареєструватись.


Коли

19:30

Де

ПеремогаSpace

бульвар Шевченка, 62

вхід вільний


Обкладинка: Fotandi для Wikimedia