The Village Україна збирає події п’ятниці, 18 жовтня, які варто відвідати.

Parakalo grand opening

Новий бар Parakalo у готельному комплексі Bursa на Подолі влаштовує grand opening після тестового режиму. На вечірці гратиме московський діджей Саша Грішин. «Саша оцифровує свої записи та мчить в аеропорт, щоб зіграти для вас справжню магію цієї п’ятниці», – кажуть у барі.


Коли

21:00-03:00

Де

вулиця Костянтинівська, 11

Вхід вільний


Вистава «Ми всі дорослі люди» від «Дикого театру»

«Дикий театр» востаннє покаже виставу «Ми всі дорослі люди» за мотивами комедії чеського драматурга Петра Зеленки «Пригоди звичайного божевілля». «Нова вистава «Дикого театру» розповість комічні та карколомні історії людей, яким не дуже хочеться бути дорослими. Але доводиться», – кажуть у театрі.


Коли

20:00-22:00

Де

Сцена 6, вулиця Васильківська, 1

скільки

від 160 грн


Kedr Livanskiy: Your Need / Aircraft у Closer

Kedr Livanskiy – російська продюсерка Яна Кедріна. Вона дасть концерт у київському Closer, де презентує новий альбом Your Need, який вийшов навесні 2019 року. На концерті також гратиме київський виконавець Aircraft з новим альбомом.

Kedr Livanskiy – Ariadna (2017)

Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

400 гривень


ResiDance Night vol.2’ у «Хвильовому»

У «Хвильовому» влаштовують вечірку, на якій гратимуть київські діджеї Andrusenko, Scherbak та Mukha. «Буває важко зрозуміти, коли люди зі знайомих перетворюються на друзів. Так само важко зрозуміти, коли чуваки, які просто грали в нас музику, стають нашими резидентами», – розповідають організатори.


Коли

22:00-04:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Лекція про фотографа Харківської школи фотографії Юрія Рупіна

PinchukArtCentre влаштовує лекцію про Юрія Рупіна – члена Харківської школи фотографії, який став одним з ідейних двигунів фотографії 70-80-х років. Він зробив великий внесок у формування зв’язку харківської фотографії з прибалтійською та східноєвропейською, щоб подолати творчу та інформаційну ізоляцію.

Рупін вірив, що фотографія може бути мистецькою практикою, і це допомогло закласти основу для всієї Харківської школи. Вхід на лекцію за реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний