The Village Україна збирає події суботи, 19 жовтня, які варто відвідати.

Школа доказової медицини

Школа доказової медицини – це тритижневий курс, покликаний навчити людей самотужки аналізувати наукові публікації. «Якщо при згадці про медичну статистику вам не вдається пригадати нічого конкретного чи корисного, а слова «довірчий інтервал» або ж «середня похибка» навівають лише нудьгу – ми недаремно підготували цей проект!», – розповідають організатори.


Коли

14:00

Де

Kwins Hall, вулиця Антоновича, 40

Скільки

900 грн


«Володар перснів» у кіно

«Володар перснів: братство персня» – перший фільму з трилогії Джона Толкіна. Стрічка отримала чотири премії «Оскар» і 68 інших нагород та була представлена у 81 номінації. За сюжетом, темний володар Саурон виковує магічний перстень Всевладдя, якому під силу підкорити всі народи. Але в одній із битв він втрачає перстень, який через багато років потрапляє до рук одного з представників народу гобітів – Більбо Беґінса. 


Коли

19:30

Де

«Планета Кіно», проспект Степана Бандери, 34В

Скільки

від 150 грн


Прогулянка Житнім ринком

На прогулянці експертка з food shopping і кулінарії розповість про секретні точки продажу просекко та італійськими сирами, покаже, де обирати свіжі овочі та рибу, а також сало. «Житній ринок – це не Бесарабка для туристів, це хардкор для місцевих», – кажуть організатори. З собою на прогулянку радять взяти торбинки для шопінгу, пляшку або термочашку.


Коли

13:15

Де

Житній ринок

Скільки

150 грн


Екскурсія по радянському Подолу

Учасники екскурсії побачать все різноманіття архітектурних стилів епохи: від інерції 1920-х до сталінського ампіру. На маршруті будуть такі відомі конструктивістські споруди, як кінотеатр «Жовтень» і колишній ДК «Харчовик» (нині Музичний театр). Окремою сторінкою маршруту є школи, які масово споруджували в 1930-х і глибоко вивчені автором. Екскурсію проведе доктор філософії, дослідник сталінської і модерністської архітектури Семен Широчин.


Коли

12:00

Де

Скільки

200 грн


Тренінг по емоційному вигоранню

На тренінг учасники навчаться, що саме провокує у вас, близьких, співробітників виникнення синдрому вигорання, дізнаються, як можна запобігти цьому та зможуть відновити власні сили. Проводить захід практичний і кризовий психолог Володимир Волошин. Реєстрація за лінком.


Коли

12:00

Де

вулиця Братська 6, офіс 303

Безкоштовно


Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна