The Village Україна збирає події середи, 2 жовтня, які варто відвідати.

Education & Networking. English speaking club

Вечір спілкування англійською мовою у форматі small talk влаштовують у закладі Vapiano. Упродовж двох годин учасники обговорюватимуть різні теми у групах та в парах англійською. У вартість входять закуски та алкоголь. Вхід за попередньою реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Басейна, 1-3/2

скільки

350 гривень


Кіноклуб Oldschool. Українські кінохіти 1920-х

У «Довженко-Центрі» щосереди показують рідкісні фільми Всеукраїнського фотокіноуправління. Цього разу можна буде побачити «Укразію» Петра Чардиніна 1925 року. Це перший український пригодницький детектив: шпигунська історія про інтервенцію білогвардійців на північ України.


Коли

09:00-23:15

Де

вулиця Васильківська, 1

скільки

80 гривень, пільговий 50 гривень


Лекція «10 кроків до здорового життя»

У Mezzanine влаштовують лекцію Даші Озерної – ведучої програм «ФізКультура» та «Британські вчені» на «UA: Радіо Культура» та членкині комунікаційної команди Уляни Супрун. Вона розповість про десять ключових точок впливу на здоров’я, серед яких харчування, профілактика хвороб, психічне здоров’я, фізична активність, сон та біоритми.


Коли

19:30-22:30

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

200 гривень, у день події 250 гривень


Лекція про літературний авангард Харкова

У PinchukArtCentre влаштовують другу лекцію літературної програми до виставки «Заборонене зображення»: письменник і дослідник Олег Коцарев розповість про українських письменників-авангардистів, які працювали в Харкові у 1920-30-х роках: від Поліщука до Ялового, від Йогансена до Троянкер.

Лектор також розповість про середовище і контекст, в якому творили письменники-експериментатори, і саме місто-експеримент Харків. Вхід за реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Закриття тераси 20ft Radio

20ft Radio закривають літній сезон і запрошують на вечірку. «У середу очікується тепла погода, а значить, це хороший привід, щоб ще раз запалити чудові гірлянди нашої тераси. Тому запрошуємо вас на закриття сезону, провести ще один теплий вечір у не менш теплій компанії», – розповідають організатори. У лайнапі: Nemo, Kiss Allah, David, Paul Thompson, Artem Ikra, Tofudj b2b Ratatex.


Коли

18:00-02:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Вхід вільний