The Village Україна збирає події четверга, 3 жовтня, які варто відвідати.

Лекція про співзалежність у стосунках

Психологиня та гештальт-терапевтка Юлія Гордієнкова розповість, що таке співзалежні стосунки та як їх розпізнати. «Співзалежність – це деструктивний спосіб будувати стосунки. Співзалежність дорослих людей виникає тоді, коли дві психологічно залежні людини встановлюють стосунки одна з одною», – розповідають організатори лекції.


Коли

19:30

Де

Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

250 гривень


Виставка Slightly Altered. Synchrodogs

Synchrodogs – це український дует Тані Щеглової та Романа Новена, яких визнали найкращими фотографами світу за версією Vogue Italia. У Dymchuk Gallery вони презентують свою виставку «Трохи змінені». Під час подорожі Карпатами митці створили серію світлин, які досліджують втручання людини в дику природу. У мандрівці фотографи дізналися про нелегальну вирубку лісів, побачили опудала диких тварин у готелях і не зустріли жодної живої тварини у лісах, стали свідками лісових пожеж. Виставка стала роздумом про те, як змінюється людина, коли змінюється довкілля.


Коли

19:00

Де

Dymchuk Gallery, вулиця Ярославська, 21

вхід вільний


«Смута»

Нова вистава Влада Троїцького про Смутні часи – період історії Московського царства з 1604-го до 1613 року, який розпочався з виступу Лжедмитрія I – самозванця, чиє походження та поява на історичній арені досі загадкові для істориків. «Смута» – це вистава про смерть і вибір та смерть як вибір, яка допомагає зрозуміти сучасну історію.


Коли

19:00

Де

ЦСМ «ДАХ», вулиця Велика Васильківська, 136

Скільки

400 гривень


Zetetics

Український інді-гурт Zetetics презентує на концерті у клубі Atlas третій студійний альбом «11:11» та зіграє пісні з минулих лонгплеїв. Музиканти працюють у жанрі «містичний реалізм», їхній новий альбом – про самопізнання та знаки всесвіту, розповідають у Zetetics.


Коли

19:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки

від 350 гривень


«Пограбування за Фрейдом»

Українська премєра угорського анімаційного фільму «Пограбування за Фрейдом» режисера Мілорада Крстіча.

За сюжетом фільму, психоаналітик Рубен Брандт ефективно лікує закоренілих злочинців, але його самого починають переслідувати нічні кошмари, навіяні відомими картинками. Йому здається, що єдиний спосіб вилікуватися – це викрасти тринадцять шедеврів із найбільших музеїв світу. 


Коли

19:00

Де

Баттерфляй DeLuxe, вулиця Антоновича, 50

Скільки

110 гривень