The Village Україна збирає події вівторка, 1 жовтня, які варто відвідати.

Для чого людям історії. Лекція Марка Лівіна

Письменник і видавець The Village Україна Марк Лівін проведе лекцію у Bazilik. Він розповість, чому одні історії нас захоплюють з першого речення, а інші проходять повз увагу, а також, що таке хороша історія і як вона працює.

Марк пояснить, де шукати теми для текстів, для чого тексту ворог, що таке інсайт і тригер, як побудувати структуру тексту та редагувати його. Реєстрація за посиланням.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Воздвиженська, 54

скільки

300 гривень


Останній показ вистави «Асексуали»

«Дикий театр» востаннє покаже виставу «Асексуали». «Уявіть собі світ, в якому зникла любов і (о Боже) секс. Просто їх нема і все. Більше нема поділу на жінок і чоловіків, дітей можна, як каву, замовити в автоматі, а погляд у вічі більш як три секунди вважається непристойністю», – розповідають у театрі. Вистава розкаже історію Санді та Бенто – двох найуспішніших учнів курсу «Статевої історії людства».


Коли

20:00

Де

вулиця Васильківська, 1

скільки

від 160 гривень


Як писати фічери у стилі Forbes: лекція

У «Світлі» влаштовують лекцію Ніни Міщенко, яка працювала шеф-редакторкою Forbes. Вона розповідатиме про те, як написати ненудний фічер. «Ніна Міщенко пройшла шлях від оглядача до заступника шеф-редактора журналу Forbes і знає, як писати історії, які дочитують», – розповідають організатори лекції.

На лекції розкажуть про те, як знайти важливу інформацію і не заблукати серед неправдивих фактів, встановити закономірності та розвинути сюжет.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Дегтярна, 29

скільки

500 гривень


Виставка «Подорожні нотатки»

Спільний проєкт художників Анни Щербини та Сергія Сабакаря показують у галереї The Naked Room. Можна буде побачити акварельні мініатюри з напівзруйнованими будівлями у східній Україні та рисунки монументального формату, де за основу взято скріншоти онлайн-прогулянок через Google Maps туристичними місцями Європи.


Коли

11:00-20:00

Де

вулиця Рейтарська, 21

Вхід вільний