The Village Україна збирає події вівторка, 24 вересня, які варто відвідати.

Science&Wine. Емоції: як це працює з погляду науки

Наукову лекцію про емоції за келихом вина влаштовують в IZONE. Когнітивний психолог Євген Пілецький та фізіолог Віктор Комаренко розповідатимуть, що таке емоції та для чого вони потрібні, як розвивалися емоції протягом еволюції, чому їх так важко стримати та яка різниця між почуттями та емоціями.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

скільки

250 гривень


Відкриття виставки Battle of memories

У музеї Івана Гончара відкривають виставку Battle of memories про часи СРСР. «Нам лише здається, що СРСР розвалився у 1991 році, насправді його коріння міцно тримає за горло пострадянські незалежні держави. Пропаганда партії досягла своєї мети й осіла у головах людей», – розповідають організатори виставки. Проєкт покликаний зруйнувати радянські міфи та показати сутність радянського життя.


Коли

16:00-20:00

Де

вулиця Лаврська, 19

Вхід вільний


Де кіно? покази на фасадах кінотеатрів

У Києві влаштовують покази на фасадах будівель кінотеатрів, які не працюють. «Ми втомилися спостерігати, як закривають наші улюблені кінотеатри. У нульових із мапи міста зникли «Дружба» й «Орбіта», минулої осені – «Кінопанорама» й «Україна». Всі вони зазнали приватизації. Нині під загрозою «Київ», – розповідають організатори. Цього разу дивитимуться фільм «Цикута» на фасаді кінотеатру «Дружба».


Коли

19:30-22:00

Де

вулиця Хрещатик, 25

вхід вільний


«Театр їжі» у «100 років тому вперед»

У ресторані української кухні «100 років тому вперед» влаштовують «Театр їжі» – перформанс-вечерю з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком у ролі ведучого. Для участі потрібно зареєструватися за посиланням.


Коли

19:30-22:30

Де

вулиця Володимирська, 4

скільки

1 450 гривень


Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна