The Village Україна збирає події середи, 25 вересня, які варто відвідати.

Кіноклуб Oldschool. Українські кінохіти 1920-х

У «Довженко-центрі» щосереди показують рідкісні фільми Всеукраїнського фотокіноуправління. У цю середу показуватимуть «Документи епохи» автора Леоніда Могилевського.

Це найвідоміший монтажний документальний фільм ВУФКУ, створений на основі 150 тисяч метрів хроніки 1917-1920 років. Побачити кадри з гетьманом Скоропадським, Симоном Петлюрою можна буде на 5 поверсі центру вже цієї середи.


Коли

19:00-20:15

Де

вулиця Васильківська, 1

скільки

80 гривень, пільговий 50 гривень


Битва сенсів: гендер та стать

В Urban 500 влаштовують дискусію «Битва сенсів» – цього разу говоритимуть про різницю між статтю та гендером – чи можна їх взагалі протиставляти. Дискусію вестиме філософиня Тамара Злобіна та біологиня Вікторія Кравченко.


Коли

19:00-20:00

Де

вулиця Бориса Грінченка, 9

скільки

400 гривень


Кототерапія

«Кото-ярмарок» на Воздвиженці влаштовує сеанс кототерапії, де можна відпочити разом з котиками або ж забрати одного додому. «Прихистивши нашого котика, ви не лише даруєте йому домівку, а й рятуєте іншого безхатнього кота, якого ми зможемо забрати з вулиці на його місце», – розповідають організатори.


Коли

18:00-21:00

Де

вулиця Воздвиженська, 14

скільки

100 грн/год


Прем’єра фільму «Щиголь»

У Cinema Citi відбудеться прем’єрний показ стрічки «Щиголь» за романом Донни Тарт. Письменниця отримала за роман Пулітцерівську премію.

«Щиголь»  офіційний трейлер

Стрічка розповідає про хлопчика Тео, який у 13 років вижив під час теракту в Музеї мистецтва Метрополітену. Мама хлопчика загинула, і трагедія змінила життя Тео. Головну роль Тео зіграє Енсел Елґорт, у ролях також Ніколь Кідман та Фінн Вулфгард.


Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Антоновича, 176

скільки

130 гривень


On The Sixth Floor: лекція про інфлюенсерів від Vogue

У рамках освітнього проєкту On The Sixth Floor влаштовують лекцію про інфлюенсерів. Керівниця українського представництва Sisley Paris Олена Мусійчук розкаже, чому бренди співпрацюють з інфлюенсерами, як бренду знайти свого інфлюенсера та як побудувати з ним комунікацію.


Коли

19:30

Де

вулиця Володимирська, 4

скільки

500 гривень


обкладинка: Кото-ярмарок