The Village Україна збирає події понеділка, 23 вересня, які варто відвідати.

Лекція про управління проєктами

Співзасновник «Агентів змін» Андрій Батін розповість на лекції про те, як роботу над проектами мрії перетворити на бізнес, який надихає команду та притягує нових партнерів та співробітників. Реєстрація за лінком.


Коли

19:30

Де

Projector, вулиця Кожум'яцька, 10

Скільки

300 грн


Виставка Олега Дімова Portrait

«Щербенко Арт Центр» представляє роботи одеського митця та лауреата премії молодих українських художників «МУХі-2017» Олега Дімова. За допомогою мінімалістичних фото він досліджує тему ізольованості людини та роз’єднаності суспільства. Його нова серія Portrait зображує людину сучасної епохи, яка будує своє життя незалежно від інших та існує у цифровій спільноті, де темп життя перетворює його на інформаційну м’ясорубку.


Коли

11:00-20:00

Де

вулиця Михайлівська, 22-B

Вхід вільний


Зустріч щодо будівництва Подільського мосту

Спільнота сусідів старого Подолу влаштовує зустріч, на якій обговорюватимуть майбутнє району після відкриття Подільського мосту. «Дуже занепокоєні ризиками негативного впливу на Поділ від збільшення автомобільного трафіку, пов’язаного з відкриттям Подільського мосту. Також ми занепокоєні тим, що проект може не враховувати рух громадського транспорту і може протирічити цілям Стратегії розвитку міста Києва», — розповідають організатори зустрічі.


Коли

19:00

Де

Культурно-мистецький центр НаУКМА, Іллінська, 9

Вхід вільний


Double Agent 7 у «Хвильовому»


В понеділок в HVLV на платівках 45s гратимуть британці Double Agent 7. «В Берліні, Парижі, Барселоні, Нью Йорку, Лос-Анджелесі, Сан-Франциско, а тепер і в Києві — всюди вони заряджають атмосферою рок-н-ролу 50-х років та соулом 60-х», — розповідають організатори вечірки.


Коли

22:00

Де

Хвильовий, Верхній Вал, 18

Вхід вільний