The Village Україна збирає події четверга, 12 вересня, які варто відвідати.

Концерт The Bloody Beetroots

Італійський діджей Сер Боб Корнеліус Ріфо, більш відомий під псевдонімом The Bloody Beetroots, зіграє на березі Дніпра. Виконавець поєднує електронне звучання з ударними, електрогітарою та класичними інструментами.


Коли

22:00

Де

ЮБК

скільки

від 350 гривень


Відкриття Музею кіно у «Довженко-Центрі»

У «Довженко-Центрі» 12 вересня відкриють Музей кіно до 25-річчя створення центру. На відкритті  презентують першу виставку «ВУФКУ. Lost & Found» про Всеукраїнський фонд кіноуправління – державну організацію, яка у 1920-ті роки сформувала українську кіноіндустрію.

Окрім виставки, на відкритті покажуть фільм «Нариси радянського міста» (1929) за участі гурту DZ’OB та аудіовізуальний перформанс «КіноОко» – відеоартпроєкція на фасад «Довженко-Центру».


Коли

19:00

Де

«Довженко-Центр»,

вулиця Велика Васильківська, 1

вхід вільний

квитки на показ фільму – 150 гривень


«Ляпіс 98» у Зеленому театрі

Проєкт Сергія Міхалка («Ляпіс Трубецькой», Brutto) «Ляпіс 98» заснували у 2016 році. 12 вересня «Ляпіс 98» гратиме у Зеленому театрі з великим осіннім концертом. Обіцяють спеціальну програму з хітів гурту та пісень, які «Ляпіс» зазвичай не виконує на своїх концертах.


Коли

19:00

Де

Зелений театр, Паркова дорога, 2

скільки

від 500 гривень


«Увула» в Mezzanine

Російський гурт «Увула» порівнюють із The Smiths. Музиканти грають дрим-поп з динамічною ритм-секцією та саксофоном. Гурт презентує у Києві новий альбом.


Коли

19:00

Де

вулиця Нижньоюрківська,31

скільки

від 300 гривень


Кіно просто неба від «КіноКульту» – «Подвійні життя» 

Французька стрічка «Подвійні життя» режисера Олів’є Ассаяса розповідає про немолодого видавця Алена, якому доводиться переводити своє видавництво у діджитал-сферу. Кіно транслюватимуть просто неба у дворі Українського радіо на Хрещатику.

Перед показом виконавчий продюсер «UA: Культура» Лук’ян Галкін розповість про Олів’є Ассаяса як режисера фестивального кіно. Стрічку надано компанією ArthouseTraffic. На показ фільму потрібно зареєструватись.


Коли

19:00

Де

вулиця Хрещатик, 26

вхід вільний


Обкладинка: Darwin Hansen / Flickr