The Village Україна збирає події п'ятниці, 13 вересня, які варто відвідати.

Концерт How To Dress Well

Американець Том Крелл, який виступає під псевдонімом How To Dress Well, вперше виступить у Києві. Музика Крелла – це суміш ембіенту, попу, які утворюють психоделічний саунд. How To Dress Well представить у Closer новий альбом The Anteroom. «Я написав цей альбом після переїзду до Лос-Анджелеса, у це божевільне і навіть гнітюче місце, відразу ж після виборів 2016-го… Я відчув, що віддаляюся від цього світу в космічну самотність, у якій я коли-небудь розтану», – розповідав про свою платівку сам Крелл.


Коли

20:00

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

від 550 гривень


Закриття сезону у мистецькому просторі АКТ

На закритті сезону в мистецькому просторі підбиватимуть підсумки літа, можна буде поспілкуватися з художниками та командою АКТ та взяти участь в екскурсії виставкою «Геть з моєї хмарини».


Коли

18:30

Де

Арт-завод Платформа (Біломорська, 1)

вхід вільний


Показ фільму «Воно 2» просто неба

У п'ятницю 13-го покажуть «Воно 2» просто неба на НСК «Олімпійський». За сюжетом, команда невдах повертається у місто Деррі та стикається з тим, про що так довго забувала – клоун Пеннівайз знову полює на дітей.


Коли

21:30

Де

НСК «Олімпійський», кінотеатр «Лінія кіно»

Скільки

150 гривень


Екскурсія кладовищем на Лисій горі

На Лисій горі колись стояв замок, пізніше – кладовище зі склепами та Троїцька церква. На екскурсії розкажуть про «кладовище вампірів», український культ мертвих і незвичайну історію Замкової гори.


Коли

20:00

Де

Андріївський узвіз, 13 (біля пам'ятника Булгакову)

Скільки

150 гривень


Пробіжка під повним місяцем

Для любителів екстремального відпочинку – пробіжка темним лісом у повню. Як розповідають організатори, зі спорядження варто взяти з собою «ліхтарик і хоробрість». Дистанція пробіжки – 10-12 кілометрів. Учасникам забігу обіцяють «сюрпризи» на біговій трасі. Забіг благодійний, гроші збиратимуть для дітей, які хворіють на муковісцидоз. Реєстрація за лінком.


Коли

20:00

Де

станція метро «Голосіївська», біля закладу «Кухня Полли»

Скільки

від 100 гривень


Dark ambient night у MetaCulture

Вечірка, присвячена дарк ембіенту «у всіх його найцікавіших та найсміливіших проявах». У лайнапі: Burning Woman, Noisynth, Line Spectrum, Mental Tool, Life in noises.


Коли

23:00

Де

MetaCulture, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

300 гривень