The Village Україна збирає події середи, 11 вересня, які варто відвідати.

Світанок на sup-дошках

Киянам пропонують зустріти світанок на sup-дошках у парку Дружби народів. Запрошують і новачків, і більш досвідчених користувачів. У програмі, крім катання – купання та спілкування. Реєстрація за лінком.


Коли

06:30

Де

X-park, парк Дружби народів

Cкільки

250 гривень


Кототерапія

У «Центрі кототерапії» можна відпочити в компанії котів, а також забрати додому тварину, яка сподобалась. Усі коти центру врятовані з вулиці, обстежені, вакциновані, стерилізовані й тепер шукають домівки. Мають паспорти та мікрочипи.


Коли

18:00-20:00

Де

вулиця Воздвиженська, 14

Cкільки

100 гривень для дорослих, дітям до 16 років – 50 гривень


Лекція про зміну клімату

Відкрита лекція експертки з кліматичної політики «Екодії» Євгенії Засядько «Зміна клімату: панікувати чи діяти?». На лекції говоритимуть про факти та прогнози вчених щодо зміни клімату, про те, чи варто панікувати і чи не пізно ще щось зробити, аби врятувати планету. Реєстрація на подію за лінком.


Коли

18:00

Де

Vegano Hooligano Store, вулиця Богдана Хмельницького, 16-22

Вхід вільний



Лекція про стиль Тарантіно

Співзасновник онлайн-видання Moviegram Лукян Галкін розповість на лекції про важливі риси авторського стилю режисера Квентіна Тарантіно: про жорстокість, казки, сильні жіночі образи та гру з часом.


Коли

19:30

Де

Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

200 гривень


Джаз на даху ЦУМу

На даху ЦУМу виступатиме співачка Ольга Лукачева у супроводі джаз-бенду Родіона Іванова. «Вечір, повний ніжності та улюблених мелодій – ідеальний привід провести час із близькими й подарувати собі шматочок романтики в низці буднів», – розповідають організатори.


Коли

19:00

Де

ЦУМ, вулиця Хрещатик, 38

Скільки

450 гривень


Обкладинка: Центр Кототерапії