The Village Україна збирає події вівторка, 10 вересня, які варто відвідати.

Лекція Ярослава Яжнюка «Як будувати глобальні компанії» 

На лекції розкажуть, як будувати глобальний бізнес з України і чому наша країна сьогодні є одним з найкращих місць у світі, щоб починати глобальну технологічну компанію. Своїм досвідом поділиться CEO українського стартапу Petcube Ярослав Ажнюк.


Коли

19:00-21:00

Де

коворкінг Platforma,

вулиця Богдана Хмельницького, 11/52

вхід вільний

(за умови реєстрації)


Концерт Simrit Kaur

Популярна виконавиця мантр у світі Simrit Kaur вперше виступить в Україні.  Концерт грецької співачки, яка виросла у США, пройде у Bel Etage. Музика Simrit Kaur поєднує мелодійність грецьких православних піснеспівів та звуки західноафриканських барабанних традицій. Музикантка також практикує і є сертифікованою інструкторкою з кундаліні-йоги і наадам-йоги.

Simrit Kaur – The Keeper

Коли

19:00-21:00

Де

Bel Etage, 

вулиця Шота Руставелі, 16-А

скільки

від 1 250 гривень


Лекція про серіал «Чорнобиль» від HBO

На лекції кінокритикиня Аня Дацюк говоритиме про розуміння серіалу з перспективи українського глядача. Також розберуть правдивість серіалу і наскільки принципове втручання автора в історію. На івенті, який пройде в Inveria flow space, можна буде випити келих вина.


Коли

19:00-21:00

Де

Inveria flow space,

вулиця Володимирська, 49-А

скільки

350 гривень

(у день івенту 400 гривень)


Лекція «Як споживати відповідально і гуманно?»

Про відповідальне споживання говоритимуть у просторі Dialog Hub. Розкажуть про те, чи реально виробляти косметику без тестування на тваринах, як сформувати гардероб без хутра та чому боротьба зі сміттям рятує тварин? Спікерка – засновниця проєкту «Україна без сміття» Євгенія Аратовська. Лекцію прочитають у рамках «Тижня гуманності» напередодні Всеукраїнського маршу за тварин, який пройде 15 вересня.


Коли

19:00-21:00

Де

Dialog Hub,

вулиця Володимирська, 43

ВХід вільний


Лекція «Вплив соцмереж на самооцінку»

На інтерактивній лекції говоритимуть про вплив віртуального життя на психологічне здоров’я та сприйняття себе. Вестиме лекцію психологиня, практик транзактного аналізу Ната Зінковська. Дізнаєтеся більше про стосунки в мережі, емоції та соціальну активність, а також про негативний і позитивний вплив соцмереж на життя.


Коли

19:30-22:00

Де

Mezzanine,

вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

200 гривень

(у день івенту 250 гривень)


Лекція Віри Щербакової в Bazilik «Як не бісити людей»

На своїй лекції кураторка PR Full Course Віра Щербакова пояснить, яким є цифровий етикет сьогодні та розповість про нові правила листування. Навчить стоп-слів ділової переписки та говорити так, щоб вас поважали і до вашої думки дослухалися.


Коли

19:00-21:00

Де

Bazilik,

вулиця Воздвиженська, 54

скільки

300 гривень


Відкриття простору Tsaptsarap

Поряд з клубами Closer, Otel, MetaCulture відкриють простір і тату-студію Tsaptsarap, де пройде презентація повномасштабної колекції, створеної спільно з московським брендом «Volchok / Дзига». Під час івенту також презентують колективну виставку учасників Euthanasia.


Коли

19:00-03:00

Де

Нижньоюрківська, 31

вхід вільний


Обкладинка: Simrit Kaur Khalsa