The Village Україна збирає події неділі, 8 вересня, які варто відвідати.

Kyiv Beer Festival

На п’ятому Kyiv Beer Festival організатори приготували 60 учасників пивного холу та 50 точок фуд-корту. А ще пивний лекторій, фудпейрінг, сліпі дегустації та караоке. Для дітей створили дитячу зону та садочок, де можна залишити малюка.


Коли

11:00-23:00

Де

Арт-завод Платформа

скільки

від 120 грн


Гаражний розпродаж «Нашого формату»

Книгарня «Наш формат» оголосила розпродаж. Обіцяють знижки до 50% на понад три сотні книг. Зокрема, у книгарні також можна буде придбати усі нові книги видавництва.


Коли

11:00-20:00

Де

провулок Алли Горської, 5

вхід вільний


Недільний джаз у «Хвильовому»

У барі «Хвильовий» організовують джазові імпровізації: буде саксофон, контрабас та гітара. «Джаз у «Хвильовому» – це коли чотири артисти переносять лєтнік в Новий Орлеан 20-х років, – анонсують організатори.


Коли

21:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

вхід вільний


Sample Sale від бренду Keep

Бренд міських рюкзаків та сумок організовує осінній розпродаж aka Sample Sale у барі «Окно». Можна буде придбати як і моделі-бестселери, так і речі з колаборацій з київськими художниками. 

Окрім розпродажу обіцяють музику: у лайнапі Міша Олейніков (Optimus gang), Nastya Temnaya та Little Vanya.


Коли

17:00-22:00

Де

вулиця Богдана Хмельницького 33/34

вхід вільний


Недільна барахолка у VAGABOND CAFE & VINTAGE CORNER

У Vagabond запрошують на велику недільну барахолку. «Ми виставимо свій гардероб, вип'ємо вина і побалакаємо», – анонсують організатори. Умі непродані речі відправлять у благодійний магазин «Ласка».


Коли

16:00-21:00

Де

вулиця Сковороди, 7

вхід вільний


Виставка скульптур Єгора Зігури «Непорушна тиша»

Галерея Portal 11 презентує виставку скульптур «Непорушна тиша» Єгора Зігури – українського скульптора, автора інсталяцій та арт-об’єктів. Автор працює із бронзою, металом та поліефіром. Підґрунтям проєкту стали, зокрема, сюжети греко-римської міфології.


Коли

10:00-19:00

Де

вулиця Трьохсвятительська, 11

вхід вільний


Фото: Vagabond;