The Village Україна збирає події понеділка, 9 вересня, які варто відвідати.

Виставка скульптур Єгора Зігури «Непорушна тиша»

Єгор Зігура – український скульптор, автор інсталяцій та артоб’єктів, який працює з бронзою, металом та поліефіром. У галереї Portal 11 митець представить персональну виставку «Непорушна тиша». Завдяки скульптурам Зігура досліджує культурну спадщину, поєднуючи минуле і сьогодення. Для створення робіт митець використовував сюжети греко-римської міфології. Експозиція доповнена знімками проєкту #ArtistFromWithinWorkshop фотографині Олени Сапонової та відеоробіт Артура Гармаша і Дмитра Виговського.


Коли

10:00-19:00

Де

Portal 11,

вулиця Трьохсвятительська,

11

Вхід вільний


Вечірня медитація

Вечірня медитація – це спосіб зняти напругу та «віднайти власні внутрішні ресурси», розповідають організатори події. «Залишити всі труднощі прожитого дня позаду, звільнитися від створеної ними напруги і відправитися в подорож до своїх внутрішніх ресурсів? Тоді не пропустіть нагоди навчитись медитувати», – розповідають організатори.

ISM – це соматичні дихальні практики усвідомлення, засновані на древніх даоських ученнях, які були адаптовані для жителів сучасних мегаполісів вчителями Yu Jae-sheen & SooJin Kim.


Коли

19:30

Де

вулиця Володимирська, 43

Скільки

200 гривень



Вистава «Качур. Контрабас» у театрі «Актор»

Актор Ігор Качур розкаже «фрейдистську і трішечки божевільну історію» за мотивами Патріка Зюскінда, герой якої – невротичний музикант, що, як і добра половина скромних інтелектуалів, не може підступитись до жінки своєї мрії.


Коли

19:00

Де

театр «Актор», вулиця Велика Житомирська, 40

Скільки

від 80 грн


Лекція про те, як рятувати тварин


Відкрита лекція UAnimals про те, як рятувати тварин. На лекції виступатимуть співзасновник Kyiv Animal Rescue Group Михайло Сторожук, співзасновниця проектів «Хочусобаку» і «Кото-Ярмарок» Євгенія Драч, які розкажуть про досвід порятунку тварин та поділяться досвідом прилаштування тварин завдяки соціальним мережам.


Коли

19:00

Де

Veteran Hub, вулиця Юрія Іллєнка, 42

Вхід вільний