The Village Україна збирає події суботи, 7 вересня, які варто відвідати.

Марш «Де кіно?»

У Києві відбудеться марш на підтримку незалежних кінотеатрів міста. У 2007 році у центрі працювало 5 кінотеатрів: «Україна», «Дружба», «Орбіта», «Кінопанорама», «Київ». Проте зараз жоден з них не функціонує. Організатори маршу закликають киян приєднатися до акції і підтримати всі закриті муніципальні кінотеатри. Починають марш від кінотеатру «Україна» на вулиці Городецького, 5 і йтимуть до «Києва».


Коли

12:00-15:00

Де

вулиця Городецького, 5

участь безкоштовна


SENKA біля Сінному ринку

У парку біля Сінного ринку влаштовують Urban Nostalgic Experience Senka. «І ми хочемо нагадати про Київ нашого дитинства та юності, про втрачені та ще живі київські пам'ятки, київські спільноти, зв'язок поколінь та наше спільне майбутнє», – розповідають організатори. На вечірці будуть фудкорти, вінілові платівки, майстер-класи та екскурсії.


Коли

12:00-20:00

Де

Парк на Бульварно-Кудрявській біля Сінного ринку

Вхід вільний


Літературний «Кураж Базар»

У 19-му павільйоні ВДНГ влаштовують Літературний «Кураж Базар», де можна буде придбати нові книжки: електронні, аудіо, шрифтом Брайля, бестселери та класику. У барахолці візьмуть участь близько 50 видавництв. Також презентуватимуть нові книги та влаштують лекції, а на сцені виступатимуть соціальний рейв-бенд «ЦеШо», Imaginarium, Майк Кауфман-Портніков та Седрик.


Коли

12:00-23:00

Де

проспект Академіка Глушкова, 1

скільки

150 грн, дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним та іменинникам безкоштовно


Вечірка BUD X Next Chapter під Гаванським мостом

На території скейт-парку «Гавань» влаштовують вечірку BUD X Next Chapter. За пультом стоятимуть музиканти, які грали на культових українських вечірках у клубах ХLIБ та Cinema. У лайнапі також: Хosar (Live), Kirpich Soundsystem, Kiritchenko, Noizar та Kolosova.


Коли

23:00-9:00

Де

Скейт-парк «Гавань»

скільки

250 грн


День народження кафе Zigzag

Міське кафе Zigzag на Рейтарській святкує свій третій День народження у цю суботу. Пропонують підняти келихи разом і відсвяткувати річницю у колі друзів. На вечірці гратимуть Alexey Yatsyna, Soundee та Coco Brice.


Коли

20:00

Де

вулиця Рейтарська, 13

Вхід вільний


Vertuha Vinyl Party у «Хвильовому»

Організатори фестивалю психоделічної музики та мистецтва Vertuha Arts Festival влаштовують вечірку у барі «Хвильовий». Фанк ратимуть Seba Korecky, Maks Macka та Kostya Denys.


Коли

22:00-4:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Обкладинка: Кураж Базар