The Village Україна збирає події пятниці, 30 серпня, які варто відвідати.

«Один в каное» у «Всі. Свої»

Львівський гурт «Один в каное» дасть додатковий літній концерт у Києві на терасі «Всі. Свої».

Один в каное – У мене немає дому

«Один в каное» став першим українським гуртом, який виступив у Кембриджському університеті у Великобританії, також мав концерти у Польщі, Франції, Чехії та Молдові.


Коли

19:00

Де

вулиця Десятинна, 12

скільки

від 500 гривень


Відкриття виставки «Ентропія»

У MetaCulture відкривають виставку «Ентропія: як мешкати серед задушливих пейзажів?». Виставка буде присвячена змінам природних екосистем, які відбуваються через діяльність людей. «Ці безпрецедентні руйнування провокують утворення безладу, дисбалансу та ерозії, тож ентропія перетворилася з абстрактного поняття на очевидну реальність», – розповідають організатори.


Коли

19:00-00:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

cкільки

30 гривень


Музика на вертолітному майданчику

На вертолітному майданчику біля Маріїнського парку влаштовують концерт американського, британського та українського виконавців. На майданчику можна буде почути вокаліста Чака Уінслі з Лос-Анджелеса, який співає соул, джаз та фанк, електронний дует GeeJay з Лондона та фанковий проєкт VOLGA FUNK з Києва.


Коли

19:30-22:00

Де

Паркова дорога, 16

cкільки

від 290 гривень


Brave! Factory Epilogue Friday

Організатори Brave! Factory влаштовують «вечірку-епілог» на стрічкоткацькій фабриці. На двох майданчиках буде частина декорацій з фестивалю та дві сцени, на яких гратимуть виконавці Brave! Factory. Серед них: японський резидент DJ Masda, Timur Basha, Vova Klk, Igor Glushko, Vadim Griboedov, Pahatam та Noizar. Вхід зі стрічками фестивалю безкоштовний.


Коли

23:55-10:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

300 гривень з 00:00, 400 гривень з 02:00


Обкладинка: Євген Карєв