The Village Україна збирає події четверга, 29 серпня, які варто відвідати.

Ранок в КАМА з Ольгою Харлан

Олімпійська і багаторазова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан виступатиме з лекцією у форматі «Ранок в КАМА». Вона розповідатиме про захоплення сноубордом та автомобілями, а також про створення академії з фехтування. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

8:30-10:00

Де

вулиця Дмитрівська, 80

cкільки

100 гривень


«Любов: як це працює з погляду науки»

У Closer влаштовують зустріч у форматі Science&Wine. Цього разу можна буде послухати лекції фізіолога Віктора Досенка та культурологині Наталії Кривди про те, як працює любов з погляду науки. На лекції говоритимуть про те, що таке любов, що породжує це почуття та яких форм воно набуває в культурі.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

cкільки

450 гривень


Кінокульт: «Дім, який побудував Джек»

В «Олівці» покажуть психологічний трилер «Дім, який побудував Джек» режисера Ларса фон Трієра. Прем’єра фільму відбулася у позаконкурсній програмі Каннського кінофестивалю у 2018 році. The Village Україна записував думки про фільм психіатра та психолога.

Трейлер фільму «Дім, який побудував Джек»

Фільм демонструватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами. Вхід на кінопоказ за реєстрацією.


Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Мельникова, 42

Вхід вільний


Літній джаз у Мистецькому арсеналі

На літньому майданчику Мистецького Арсеналу влаштовують джазові концерти. Цього четверга можна буде почути американського виконавця Khalif Wailin’ Walter – представника нового покоління чиказького блюзу.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Лаврська, 12

скільки

від 250 гривень


Фінісаж виставки «Ательє нормально»

У The Naked Room влаштовують фінісаж групової виставки «Ательє нормально», де показували роботи студентів і викладачів незалежної творчої студії, заснованої художниками Станіславом Туріним, Катериною Лібкінд, Валерією Тарасенко та Оленою Васик.

На фінісажі влаштують перформанс Станіслава Туріни «Смачно/Не смачно», який стане альтернативою галерейним фуршетам. Усіх гостей просять принести дві страви, які вважають смачними та несмачними. Їх дегустуватимуть усі гості фінісажу.


Коли

18:30-21:30

Де

вулиця Рейтарська, 21

Вхід вільний