The Village Україна збирає події суботи, 31 серпня, які варто відвідати.

Ukrainian fashion week

У Мистецькому арсеналі відкривають . У перший день можна буде побачити покази брендів artemklimchuk, AMG brand, GUDU, POUSTOVIT, NoMAD by Alena Mira presentation, By Gasanova, FINCH, Elena Burenina, Rybalko & Життєлюб, KARAVAY та FROLOV.


Коли

15:00-22:00

Де

вулиця Лаврська, 12

скільки

від 1500 грн


Latexfauna на ЮБК

Гурт Latexfauna дасть пляжний концерт на Трухановому острові. «Ми запрошуємо всіх разом із нами попрощатися з літом в обіймах променів заходу ще літнього сонця, тримаючи в руках улюблені коктейлі і танцюючи на піску», – розповідають організатори.

Latexfauna – Evpatoria (2019)

Після концерту влаштовують клубну вечірку, на яку безкоштовно можуть потрапити усі відвідувачі концерту.


Коли

20:00-23:00

Де

Труханів острів

cкільки

390 грн


Vertuha Arts Festival

У Палаці культури Куренівка влаштовують фестиваль психоделічної музики та мистецтва Vertuha Arts Festival. Це колаборація з німецьким Reverberation Fest. На фесті буде п'ять сцен, на яких зіграють більше 40 гуртів, діджеїв та виконавців. 

У програмі також театральні перформанси, інсталяції, стрит-арт та гараж сейл. У лайнапі: August J, Te Touze, POP.LAVA, Postman, Dzen9 та Wootabi.


Коли

з 10:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

скільки

250 грн



Фестиваль кави на ВДНГ

На території ВДНГ влаштують фестиваль Кава «Квест Фест», на якому можна буде дізнатися більше про кавову індустрію та спробувати різні смаки кави. У програмі: кавові чемпіонати, більше 50 міських кав’ярень, кавовий ярмарок, майстер-класи, лекторій та кінотеатр.


Коли

11:00-22:00

Де

проспект Академіка Глушкова, 1

cкільки

100 грн, 120 грн у день фестивалю


Відкриття виставки людських тіл

У павільйоні ВДНГ відкривають міжнародну виставку Body Worlds, де показуватимуть справжні людські тіла. Її створили німецькі анатоми, які використали тіла донорів для виставки.

Виставка присвячена життєвому циклу – на виставці можна буде побачити, які відбуваються з тілом людини протягом життя та як зберегти здоров’я організму.


Коли

09:00-20:00

Де

проспект Академіка Глушкова, 1

cкільки

від 350 грн


Neformat Fest

У Києві влаштовують сьомий Neformat Fest. На фестивалі буде дві сцени: експериментальна та неформат, де виступатимуть учасники з Києва, Одеси, Івано-Франківська та Львова. У лайнапі першої сцени – Тулим, Ціна Ритму, Maxim Monophonic, r.roo та stonefromthesky. На неформат сцені виступатимуть Kasu Weri, White Ward, Septa, Nug, Backchat та Mother Witch & Dead Water Ghosts.


Коли

15:00-23:10

Де

проспект Перемоги, 112

скільки

550 грн


День відкритих дверей у КАМА

Kyiv Academy of Media Arts влаштовує день відкритих дверей для тих, хто хоче стати студентом вечірніх програм. КАМА набирає студентів на 15 курсів за п’ятьма напрямками: Art Direction, Copywriting, Strategy, Digital Marketing, Brand Management и Account Management, Filmmaking, Graphic Design Basic, Graphic Design Advanced, Web Design, UX Design, Fashion, New Media, Artist, Art Management. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

13:00-17:00

Де

вулиця Дмитрівська, 80

Вхід вільний


Обкладинка: Анна Шакун для The Village Україна