The Village Україна збирає події неділі, 18 серпня, які варто відвідати.

Концерт СБПЧ на ЮБК

Цього разу СБПЧ зіграють у Києві всі пісні, «які ви мріяли почути, а вони забували виконати». До програми «Динозавр и другие забытые животные» увійшли найпопулярніші треки музикантів за 11 років. Зокрема, «Динозавр», «Живи хорошо», «Корабли», «Польша» та інші.


Коли

20:00

Де

ЮБК

скільки

від 420 грн


Показ фільму «Дім, який побудував Джек» просто неба

У кіноклубі Evropa відбудеться показ фільму режисера Ларса фон Трієра –  «Дім, який побудував Джек», який вийшов у 2018 році. Фільм транслюватимуть за підтримки компанії Arthouse Traffic.


Коли

20:30

Де

провулок Шевченка 5

вхід вільний


Недільна барахолка у Vagabond Cafe & Vintage Corner

У Vagabond запрошують на велику недільну барахолку. «Ми виставимо свій гардероб, вип'ємо вина і побалакаємо», – анонсують організатори. Умі непродані речі відправлять у благодійний магазин «Ласка».


Коли

16:00-21:00

Де

вулиця Сковороди, 7

вхід вільний


Лекція «Ви, котики та поліція» у Хвильовому

«Життя непередбачувана річ, тому інколи – ви, котики та поліція зустрічаєтеся в одному місці та в один і той самий час. Темою лекції є саме ці хвилюючі побачення», – розповідають організатори події – бар «Хвильовий» та Ravenroll.

Лектори-юристи розкажуть, як відпочивати відповідально і без шкоди для себе та друзів. А також як поводитися у випадку, якщо зупинила поліція і як уникнути безпідставних звинувачень. 


Коли

18:00

Де

Хвильовий,

вулиця Верхній Вал, 18

вхід вільний


Фото: Vagabond Cafe & Vintage Corner